Lufthansa - parhaat hinnat

Vaasan lentoasema

Vaasa

Vaasan lentoasema (VAA) sijaitsee 17 kilometriä kaakkoon Vaasan keskustasta. Se on Suomen kuudenneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain noin 370 000 matkustajaa. Vaasasta voi lentää Finnairin vakiovuoroilla Helsinkiin ja SAS:lla Tukholmaan. Lisäksi charter-yhtiöt lentävät Bulgariaan, Kanariansaarille, Kreikkaan, Turkkiin ja Thaimaaseen.

Täältä voit lukea lisää Vaasan lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit suunnata lentoaseman ravintolaan. Siellä tarjoillaan lounasta päivittäin ja myydään myös lehtiä, aikakauslehtiä, maisemakortteja ja postimerkkejä. Ravintola palvelee myös VIP-huonetta. Vaasan lentoasemalla on matkatavaroiden säilytyspalvelu, hoitohuoneita, puhelimia, postilaatikko ja terminaalipalvelu, josta saa tietoja pysäköinnistä, faksipalvelu ja löytötavarapalvelu.

Vaasan lentokentälle ja takaisin

Vaasan lentokentälle ja pois sieltä pääsee taksilla, vuokra-autolla tai omalla autolla.

Bussit: Vaasan paikallisliikenenne kulkee Vaasan lentoasemalle.

Taksit: Taksi Vaasa on paikallinen taksiyritys.

Pysäköinti

Pysäköintimaksu määräytyy tuntien, vuorokausien ja viikkojen mukaan. Maksu on sitä pienempi, mitä pitemmäksi aikaa auto pysäköidään. Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Vaasan lentoaseman kotisivuilla.

Lisätietoja on Vaasan lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Vaasan lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Vaasan lentokenttäalueella ei ole hotelleja, mutta Vaasan kaupungissa on muutamia vaihtoehtoja. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Vaasan lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Budget, Hertz, Europcar, Toyota-Rent ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Header
Subject
Body
Footer