Lufthansa - parhaat hinnat

Kuopion lentoasema

Kuopio

Kuopion lentoasema (KUO) sijaitsee 14 kilometrin päässä Kuopiosta, 11 kilometrin päässä Siilinjärveltä ja 70 kilometrin päässä Iisalmesta. Kuopio on Suomen kuudenneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain noin 280 000 matkustajaa. Kuopiossa panostetaan matkailualaan, ja lentoaseman välittömässä läheisyydessä on kokous- ja tilausravintola järviterminaali. Se on tärkeä osa viehättävää vesialuetta. Kuopiosta voi lentää Finnairin vakiovuoroilla Helsinkiin ja takaisin.

Täältä voit lukea lisää Kuopion lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit suunnata lentokentän ravintolaa, joka myös palvelee lentoaseman konferenssitiloissa. Kuopion lentoasemalla on hoitohuone, taksien tilauspuhelin saapumishallissa, postilaatikko ja terminaalipalvelu, josta saa muun muassa pysäköintitietoja.

Kuopion lentokentälle ja takaisin

Kuopion lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.
Taksit: Airport-Taxi liikennöi lentoaseman ja Kuopion välillä. Asiakkaat noudetaan hotellista tai yksityisestä osoitteesta. Savon Taksi on paikallinen taksiyritys. Puhelinnumerot, hinnat ja muut tiedot ovat käytettävissä lentoaseman kotisivuilla.
Bussi: Kuopioon ja takaisin pääsee Savonlinja-yhtiön busseilla. Lisätietoja reitistä, hinnoista ja aikatauluista on lentoaseman kotisivuilla. Myös Iisalmeen ja takaisin pääsee lentobussilla. Lisätietoja bussiyhteyksistä on Kuopion lentoaseman kotisivuilla.

Pysäköinti

Kuopion lentoasemalla on lyhytaikaisia ja pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja, joiden hinnat perustuvat tunteihin ja vuorokausiin. Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Kuopion lentoaseman kotisivuilla ja lentoyhtiöiden omissa Web-sivustoissa.

Lisätietoja on Kuopion lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Kuopion lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Kuopion lentokenttäalueella ei ole hotelleja, mutta Kuopion kaupungissa on muutamia vaihtoehtoja. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Kuopion lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Budget, Hertz, Europcar, Sixt ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Header
Subject
Body
Footer