Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Stockholm-Arlanda Airport (Tukholma Arlanda)

Tukholma

Tukholman Arlanda (ARN) on Ruotsin suurin ja Pohjoismaiden kolmanneksi vilkkain lentoasema. Arlanda sijaitsee 40 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen ja 30 kilometriä Uppsalasta etelään. Lentoaseman kautta kulkee noin 19 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentoasemalla on neljä terminaalia ja kolme kiitorataa. Siellä liikennöi 80 lentoyhtiötä, jotka lentävät yli 160 kohteeseen.

Täältä voit lukea lisää Arlandan lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Arlandan lentoasemalla on neljä terminaalia, numerot 2, 3, 4 ja 5. Terminaalit 2 ja 5 on tarkoitettu ulkomaan lennoille ja terminaalit 3 ja 4 kotimaan lennoille. Kaikki terminaalit ovat lähellä toisiaan, ja niiden välillä voi liikkua kävellen. Terminaalien välillä kulkee myös ilmaisia busseja kahdeksan kertaa tunnissa. Jos liikennettä ei ole paljon, voit kutsua bussin painamalla pysäkillä olevaa keltaista nappia. Bussilla pääsee myös pitkäaikaispysäköinnin alueelle ja lentoaseman alueella oleviin hotelleihin.

Palvelut, ruoka ja ostokset

Arlandan lentoasemalla on paljon ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja ja baareja. Lentokentällä on myös kauppoja, joissa on kaikkea matkamuistoista ja taxfree-tuotteista muotiin ja asusteisiin. Terminaalien 4 ja 5 välissä on SkyCity. Se on lentoaseman keskus, jossa on ravintoloita, kauppoja ja upeat näkymät lentokentän ylitse 13 metriä korkeista maisemaikkunoista. Jos kaipaat nokkaunia, suihkua tai pientä kuntoilua, voit suunnata Radisson SAS SkyCity -hotelliin. Siellä on myös SATS-kuntokeskus, jossa on kuntosali, suihku, sauna, poreallas ja solarium. Voit käydä SATS-keskuksessa kerran olematta jäsen tai hotellivieras.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, voit käyttää langatonta verkkoa kaikkialla Arlandan lentoasemalla. Sidewalk Express tarjoaa Internet-työasemia  SkyCityssä ja terminaaleissa 2, 4 ja 5 sekä ennen turvatarkastusta että sen jälkeen. Maksu suoritetaan luottokortilla, Pressbyrån tai 7-Elevenin myymillä kupongeilla tai Arlandan verkkovierailukumppaneiden kautta.

Arlandan lentoasemalla on kaikki mahdolliset palvelut matkustajille, useimmat niistä SkyCityssä. Täällä on kaksi pankkia (Handelsbanken ja SEB), pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä, useita kutsu- ja pikakuljetuksia, matkatavaroiden säilytystä, apteekki, kappeli, kampaamo, kemiallinen pesula, hoitohuone ja leikkipaikka, fotoautomaatti, löytötavaratoimisto sekä Arlanda Conference & Business Center.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaisia tietoja lentojen lähtö- ja saapumisajoista sekä aikatauluista on Luftfartsverketin sivuilla:
Saapuvat kotimaanlennot
Lähtevät kotimaanlennot
Saapuvat ulkomaanlennot
Lähtevät ulkomaanlennot
Aikataulut

Arlandan lentokentälle ja takaisin

Arlandan lentokentälle ja pois sieltä pääsee taksilla, junalla ja bussilla.

Taksi

Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella, ja ympäristöystävällisillä takseilla on oma jono. Taksineuvoja auttaa, jos haluat kysyä jotakin tai ajaa tietyn taksiyhtiön autolla. Voit myös varata oman tai jaetun lentokenttätaksin. Lue tielaitoksen neuvot ja vinkit ennen taksimatkaa.

Juna

Arlanda Express on nopein tapa päästä Tukholman keskustaan. Matka kestää vain 20 minuuttia. Arlanda Expressillä on neljä asemaa Arlandan lentokentällä, yksi terminaalissa 2/3, yksi terminaalissa 4 ja kaksi terminaalissa 5. Arlanda Expressin lippuja voi ostaa lentoaseman infotiskeiltä tai asemien yhteydessä olevista automaateista.

SJ:n kaukojunat kulkevat myös Arlanda Central -asemalle, ja joka päivä lähtee noin 70 junaa Mälardalsin alueelle, Taalainmaalle ja Norlantiin. Lisätietoja kohteista saa SJ:n SkyCityssä sijaitsevasta matkatoimistosta, josta voi myös ostaa junalippuja.

Terminaali 4:n ja 5:n välissä sijaitsevasta Sky Citystä kulkevat paikallisjunat Tukholmaan ja Uppsalaan. Matkustusaika Tukholmaan on 38 minuuttia ja Uppsalaan 18 minuuttia.

Bussi

Lentokenttäbussit liikennöivät terminaaleista 2, 4 ja 5. Arlandan lentoaseman ja Tukholman kaupungin välisiä lähtöjä on arkipäivisin noin 300, ja ruuhka-aikoina lentokenttäbussit liikennöivät vähintään 10 minuutin välein. Voit ajaa lentokenttäbussilla myös Tukholman Bromma-lentoasemalle (Kistan kautta) ja Älvsjömässaniin. Upplands Lokaltrafik (UL) liikennöi lentokentältä Uppsalaan ja päinvastoin linjalla 801.

Swebus ajaa lentokenttäbusseja yhteistyössä Västmanlands lokaltrafikin kanssa nimellä Flygturen Arlandan, Enköpingin ja Västeråsin välillä. Voit myös ajaa Swebusin Y-linjalla Uumajaan. Matkalla on useita pysäkkejä. Arlandalinjen liikennöi päivittäin Arlandan, Örebron ja Karlstadin välillä.

Pysäköinti

Arlandan lentoasemalla on useita eri pysäköintivaihtoehtoja sen mukaan, onko pysäköinti lyhyt- vai pitkäaikaista, lähellä terminaaleja vai kauempana ja onko käytössä ympäristöystävällinen auto tai invalidipysäköinti.

Lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti terminaalien lähellä: Kaikkien terminaalien luona on ulkona sijaitsevia tuntipysäköintipaikkoja niille, jotka ovat noutamassa tai tuomassa matkustajia. Tuntipysäköinti on rajattu enintään yhteen tai kahteen tuntiin. Kaikki tuntipysäköintimaksut voi maksaa tekstiviestillä. Lähipysäköintiä varten on lähinnä terminaaleja 4 ja 5 sijaitseva ulkopysäköintialue. SkyCity-parkki on lämmin autotalli, joka sijaitsee SkyCityn suuren palvelutarjonnan välittömässä läheisyydessä. Parkkitaloja on kaikkien terminaalien lähellä. Terminaalin 2 parkkitalossa voi pysäköidä pitkäaikaisesti sekä varata paikan ja maksaa etukäteen Arlandan Web-sivuston kautta. Pitkäaikaispaikkoja on myös ulkona terminaalin 5 luona. Paikat on varattava ja maksettava etukäteen Internetin kautta. Ulkopysäköintialueet ovat lyhyen kävelymatkan päässä kaikista terminaaleista, ja auton voi jättää enintään 90 vuorokaudeksi. Hinnat ja lisätiedot ovat Arlandan omilla Web-sivuilla: lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti terminaalien lähellä. 

Pitkäaikainen pysäköinti ja bussi: Arlandan lentoasemalla on kaksi pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitettua aluetta, jotka ovat hieman kauempana terminaaleista, mutta kuitenkin lentoaseman alueella. Arlanda Långtid Alfa -alueella on kameravalvonta ja ilmainen 15 minuutin välein kulkeva bussi. Se sopii niille, jotka haluavat maksaa pienimmän hinnan eivätkä ehkä vaadi yhtä paljon palveluja. Arlanda Långtid Beta -alueella on myös kameravalvonta ja ilmainen bussi, joka kulkee kahdeksan minuutin välein. Alue sopii niille, jotka kaipaavat hieman enemmän palveluita, esimerkiksi ympärivuorokautista asiakaspalvelua, mahdollisuutta varata ja maksaa Internetissä sekä P-palvelua.

Invalidipaikat: Jos olet liikuntarajoitteinen, voit käyttää kaikissa parkkitaloissa sekä lyhytaikaisilla pysäköintialueilla olevia invalidipaikkoja. Myös tuntipysäköintialueilla on invalideille merkittyjä paikkoja. Sinun on käytävä itse asiakaspalvelussa vahvistamassa invalidipaikan käyttöoikeus, kun pysäköit parkkitaloon.

Ympäristöystävällisten autojen pysäköinti: Arlandan ympäristötavoitteiden mukaisesti parhaat pysäköintipaikat varataan niille, jotka ajavat ympäristöystävällistä autoa (Tukholman kaupungin määritelmän mukaan). Pidä silmällä Miljöbil-kylttejä, kun olet pysäköimässä. SkyCity-tallissa on myös rajattu määrä paikkoja, joille sähköautoa ajavat voivat pysäköidä ilmaiseksi ja ladata autoon virtaa ilman lisäkustannuksia.

Lisätietoja on Tukholma-Arlandan lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lennot Tukholmaan

Varaa lentosi Tukholmaan suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Tukholmassa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Tukholmassa

Tukholma-Arlandan lentoaseman alueella on kolme hotellia. Useisiin hotelleihin pääsee myös lentokentän busseilla. Radisson SAS Arlandia Hotel sijaitsee vain neljän minuutin päässä terminaaleista, ja ilmainen bussi liikennöi sinne 15 minuutin välein. Radisson SAS SkyCity Hotel sijaitsee lentoaseman keskellä SkyCityssä. Edullinen Rest and Fly sijaitsee myös SkyCityssä, ja sieltä voi vuokrata huoneen helposti ja edullisesti sekä päivällä että yöllä. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersavertravel.se-sivustossa. Tarjolla on 230 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Tukholmassa

Arlandan lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Hertz, Avis, Europcar ja MABI Hyrbilar). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustolta.

Takaisin ylös

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Tukholma 109,00 €     19 lokak. 26 lokak.
Helsinki Tukholma 109,39 €     19 lokak. 26 lokak.
Helsinki Tukholma 135,34 €     11 marrask. 12 marrask.
Helsinki Tukholma 137,34 €     11 marrask. 12 marrask.
Helsinki Tukholma 142,57 €     18 marrask. 19 marrask.
Helsinki Tukholma 167,56 €     4 lokak. 26 lokak.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer