Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Rovaniemen lentoasema (RVN)

Rovaniemi

Rovaniemen lentoasema (RVN) on Joulupukin oma lentokenttä! Lentoasema on saanut tuotemerkin "The Official Airport of Santa Claus" hyväksytyksi sekä EU-maissa että monissa muissa maissa. Joulupukin kylä sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Rovaniemen lentoasemalta, ja sinne pääsee kävellen, koiravaljakolla, moottorikelkalla, porokyydillä tai autolla. Rovaniemen lentoasema on aivan kirjaimellisesti Napapiirillä, koska raja kulkee suoraan lentoaseman läpi.

Rovaniemen lentoasema on 9 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Se on Suomen viidenneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee noin 390 000 matkustajaa joka vuosi. Lentoasema on lentoliikenteen suomalainen yhdyskäytävä Suomen Lappiin, Luoteis-Venäjälle, Pohjois-Ruotsiin ja Pohjois-Norjaan. Rovaniemeltä voi lentää muun muassa Finnairin ja Norwegianin vakiovuoroilla Helsinkiin, Murmanskiin ja Amsterdamiin. Lisäksi charter-yhtiöt lentävät useista maista suoraan Joulupukin viralliselle lentoasemalle.

Täältä voit lukea lisää Rovaniemen lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

 

Palvelut, ruoka ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit suunnata johonkin lentoaseman ravintoloista. Rovaniemen lentoasemalla on myös taxfree-myymälä, kaksi matkamuistokauppaa, kioski ja lisäksi infotiskin luona oleva kauppa. Infotiskiltä saa apua taxfree-ostosten korvauksiin, pysäköintiin, VIP-huoneisiin, karttojen myyntiin, pukeutumishuoneisiin ja faksipalveluihin liittyviin asioihin. Voit varustaa postikorttisi etukäteen Joulupukin virallisen lentoaseman leimalla ja lähettää ne lentoasemalta. Lue lisää palveluista, ruoasta ja ostoksista lentoaseman kotisivuilta.

Rovaniemen lentokentälle ja takaisin

Rovaniemen lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.

Taksit: Airport-Taxi toimii terminaalin ulkopuolella ja liikennöi Rovaniemelle tai muualle Lappiin. Paikallinen taksiyritys Rovaniemen Aluetaksi Oy ajaa myös Rovaniemelle ja lähialueille. Lisätietoja ja puhelinnumeroita on Rovaniemen lentoaseman kotisivuilla.

Bussi: Airportbussi tarjoaa bussiyhteyden Rovaniemen keskustaan noin 15 minuutissa. Reitti kiertää tarvittaessa useiden hotellien kautta. Bussi lähtee lentoasemalta heti Finnairin tai Norwegianin saapumispaikoilta. Airportbussin avulla voi tilata kuljetuksen myös muihin kohteisiin. Joukko eri bussiyhtiöitä liikennöi muihin kohteisiin ja länsirajan tunturikohteisiin. Lisätietoja ja puhelinnumeroita on Rovaniemen lentoaseman kotisivuilla.

 

Pysäköinti

Lisätietoja pitkäaikaisesta pysäköinnistä ja/tai lämmitetyistä paikoista saat Rovaniemen lentoaseman infotiskiltä.  

Lisätietoja on Rovaniemen lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lennot Rovaniemelle

Varaa lentosi Rovaniemelle suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Rovaniemellä

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Rovaniemellä

Rovaniemen lentoaseman alueella ei ole hotelleja, mutta Rovaniemellä on valinnanvaraa. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Rovaniemellä

Rovaniemen lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Budget, Hertz, Europcar, Toyota-Rent, Transvell (Sixt) ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

Takaisin ylös

Header
Subject
Body
Footer