Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Pariisi Charles de Gaulle International Airport (CDG)

Pariisi

Charles de Gaulle International Airport sijaitsee 23 kilometriä Pariisin ulkopuolella. Se on Euroopan toiseksi vilkkain lentokenttä, jonka kautta kulkee noin 60 miljoonaa matkustajaa joka vuosi. Charles de Gaulle avattiin vuonna 1974, ja sillä on nyt kolme terminaalia ja neljä kiitorataa. Lentokentällä liikennöi 130 lentoyhtiötä, jotka lentävät kaikkialla maailmassa sijaitseviin kohteisiin.

Täältä voit lukea lisää Charles de Gaulle International Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Charles de Gaulle -kentällä on kolme terminaalia. Terminaalissa 2 on puolestaan kuusi hallia, hallit 2A - 2F. Terminaali 2 on erittäin suuri ja sen etäisyydet ovat pitkiä. Terminaali voi vaikuttaa sekavalta, joten kannattaa tulla paikalle ajoissa ennen lähtöä. Terminaalista toiseen pääsee ilmaiseksi automaattisilla CDGVAL-ilmaisjunilla.

Palvelu, ruoka ja shoppailu

Charles de Gaullella on suuri valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja ja baareja. Lentokentällä on myös hienot shoppailumahdollisuudet. Tarjolla on kaikkea matkamuistoista ja tax-free-tuotteista huippumuotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, voit käyttää sekä kioskeja, joissa on Internet-yhteys, että Internet-kahviloita. Lisäksi langaton Internet on käytettävissä kaikissa terminaaleissa.

Rentoudu jossakin Charles de Gaullen lounge-tiloista, ota hieronta tai kauneuskäsittely terminaalissa 2 tai vetäydy johonkin kappeleista, jotka on tarkoitettu kaikkien uskontokuntien edustajille.

Lähes kaikki kuviteltavissa olevat palvelut, kuten apteekki, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, sairaanhoito, yrityspalvelut, postikonttori, suihkut, hoitohuoneet, leikkipaikat, pelihallit ja kampaamot ovat käytettävissä lentokentällä. Turvallisuussyistä käytettävissä ei ole säilytyslokeroita eikä matkatavaroiden säilytystä.

Siirtyminen Pariisiin

Charles de Gaullelta voi matkustaa taksilla, junalla tai bussilla.

Taksi: Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella, ja niillä pääsee Pariisiin keskustaan 30 - 60 minuutissa liikenteen ruuhkaisuudesta riippuen.

Juna: RER-pikajunan linja B lähtee Pariisin keskustassa sijaitsevalle Gare du Nord -asemalle 10 - 15 minuutin välein. Matka kestää noin 30 minuuttia. Pariisin juna-asemilta voi vaihtaa metroon. Voit myös käyttää TGV-pikajunaa terminaalin 2 juna-asemalta. Löydät TGV- ja RER-asemat seuraamalla Paris by train / Paris par le train -kylttejä.

Bussi: Bussivaihtoehtoja on useita, esimerkiksi Roissybus, jolla pääsee Pariisin keskustaan noin 45 minuutissa. Bussi lähtee kaikista kolmesta terminaalista 15 - 20 minuutin välein. Toinen vaihtoehto ovat Air Francen bussit, jotka lähtevät puolen tunnin välein.

Lisätietoja on Charles de Gaulle International Airportin virallisilla kotisivuilta.

Lennot Pariisiin

Varaa lentosi Charles de Gaullelle suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Pariisissa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Pariisissa

Sekä Charles de Gaullen lähellä että Pariisissa on paljon hotelleja. Helpoiten varaat hotellin tältä Supersaver.fi-sivustolta. Tarjolla on kaikkiaan yli 300 000 hotellia eri puolilla maailmaa kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Pariisissa

Charles de Gaullella toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Europcar ja Budget. Voit varata vuokra-auton täällä Supersavertravel.se-sivustossa.

Sivun alkuun

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Pariisi 339,30 €     24 jouluk. 31 jouluk.
Helsinki Pariisi 353,27 €     27 jouluk. 1 tammik.
Helsinki Pariisi 374,74 €     4 tammik. 8 tammik.
Helsinki Pariisi 422,56 €     4 tammik. 8 tammik.
Helsinki Pariisi 448,89 €     27 jouluk. 1 tammik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer