Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Frankfurt am Main International Airport (FRA)

Frankfurt

Frankfurt am Main International Airport on Euroopan kolmanneksi suurin lentokenttä ja maailman kahdeksanneksitoista suurin matkustajamäärissä mitattuna. Frankfurt Airport sijaitsee 13 kilometriä Frankfurtin ulkopuolella ja palvelee noin 54 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja sillä liikennöi 130 lentoyhtiötä, jotka lentävät yli 300 kohteeseen.

Täältä voit lukea lisää Frankfurt am Main International Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Terminaali 1 on jaettu kolmeen osaan (Concourse A - C) ja terminaali 2 kahteen osaan (Concourse D - E). Frankfurt toimii kotikenttänä Lufthansalle, joka liikennöi terminaalista 1 yhdessä muiden Star Alliance -yhtiöiden kanssa. Muut lentoyhtiöt toimivat terminaalissa 2. Terminaalien välinen matka kestää 10 - 15 minuuttia, mutta käytettävissä on myös kahden minuutin välein liikennöivä SkyLine-pikajuna.

Palvelua, ruokaa ja shoppailua

Frankfurtin lentoasema on tunnettu laajasta ravintoloiden, kahviloiden, baarien ja kauppojen valikoimasta, jossa on kaikkea matkamuistoista ja tax-free-tuotteista huippumuotiin ja asusteisiin. Lentokentällä on myös kasino ja ruokatavarakauppa.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, voit käyttää langatonta Internetiä T-Mobilen ja T-Comin kautta kaikissa terminaaleissa. Jos et ole vielä T-Mobilen tai T-Comin asiakas, voit ostaa HotSpot-passin yhdeksi, kolmeksi tai 24 tunniksi.

Rentoudu jossakin monista tarjolla olevista lounge-tiloista , hanki uusi kampaus terminaalissa 1 sijaitsevasta Tröndle Hairline -kampaamosta tai vetäydy johonkin kappeliin, jotka on tarkoitettu kaikkien uskontokuntien edustajille.

Kaikki kuviteltavissa olevat palvelut, kuten pankit, apteekki, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopiste, hammaslääkärin ja lääkärin vastaanotto, yrityskeskukset, postikonttori, suihkut, hoitohuone, leikkipaikat, kemiallinen pesula ja matkatavaroiden säilytys, ovat käytettävissä lentokentällä.

Siirtyminen Frankfurtiin

Frankfurt Airportilta voi matkustaa taksilla, junalla tai bussilla.

Taksi: Takseja on molempien terminaalien ulkopuolella, ja ne ajavat Frankfurtin keskustaan 20 - 30 minuutissa.

Juna: Frankfurtin lentokentällä on kaksi juna-asemaa. Toinen on terminaalissa 1, josta liikennöivät S-Bahn, paikallisjunat ja pendelino-junat sekä AIRail Terminal jatkolentoja varten. AIRail Terminal sijaitsee terminaalin 1 vieressä. Pääset Frankfurtin keskustaan käyttämällä S-Bahnin linjaa S8 tai S9 Frankfurtin Central Stationille. Matka kestää noin 10 - 15 minuuttia.

Bussi: Useimmat bussit pysähtyvät terminaalin 1 ulkopuolella ja muutamat myös terminaalin 2 luona. Matkalippu ostetaan bussista, ja matka kestää noin puoli tuntia.

Lisätietoja on Frankfurt am Main International Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot Frankfurtiin

Varaa lentosi Frankfurtin suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Frankfurtissa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Frankfurtissa

Sekä lentokentän lähellä että Frankfurtissa on paljon hotelleja. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi sivustolta. Tarjolla on 240 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Frankfurtissa

Frankfurtin lentokentällä toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Europcar ja Budget. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi-sivustolta´.

Sivun alkuun

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Frankfurt 306,81 €     28 jouluk. 14 tammik.
Helsinki Frankfurt 351,52 €     28 jouluk. 14 tammik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer