Viimeisin lentohaku

Lufthansa - parhaat hinnat

Tampere-Pirkkalan lentoasema

Tampere

Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP) on Suomen kolmanneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain noin 570 000 matkustajaa. Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee 26 kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja 14 kilometrin päässä Pirkkalasta. Tampere-Pirkkalasta voi lentää Finnairin vuoroilla Helsinkiinja SAS:n vuoroilla Tukholmaan. Ryanair tarjoaa halpalentoja Tampere-Pirkkalasta useisiin Euroopan kohteisiin.

Täältä voit lukea lisää Tampere-Pirkkalan lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kaksi terminaalia. Terminaalissa 1 toimivat Finnair ja SAS, terminaalissa 2 toimii Ryanair.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit suunnata lentoaseman ravintoloihion. Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on myös taxfree-myymälä, konferenssitiloja ja VIP-huone.

Tampere-Pirkkalan lentokentälle ja takaisin

Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.

Taksit: Taksimatka Tampereen keskustaan kestää noin 20 minuuttia. 

Bussi: Terminaali 1:stä kulkee Väinö Paunu Oy ja terminaalista 2:sta Tokeen liikenne. Matka kestää noin 40 minuuttia.

Pysäköinti

Pysäköintimaksu määräytyy tuntien ja vuorokausien mukaan. Maksu on sitä pienempi, mitä pitemmäksi aikaa auto pysäköidään. 

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Tampere-Pirkkalan lentoaseman kotisivuilla.

Lisätietoja on Tampere-Pirkkalan lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Hertz, Europcar, Budget ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Kartta

Header
Subject
Body
Footer