Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Madrid-Barajas Airport (MAD)

Madrid

Madrid-Barajas Airport sijaitsee 12 kilometriä Madridin ulkopuolella. Se on Euroopan viidenneksi vilkkain lentokenttä, jonne saapuu noin 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Madrid-Barajas avattiin kaupalliselle liikenteelle vuonna 1933 ja siellä on nykyisin neljä terminaalia ja kiitorataa. Lentokentällä liikennöi 70 lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteisiin kaikkialla maailmassa.

Täältä voit lukea lisää Madrid-Barajas Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Madrid-Barajasilla on neljä terminaalia. T1, T2 jaT3 sijaitsevat vierekkäin ja terminaalista toiseen voi kävellä, mutta terminaaliin T4 pääsee lentokenttäbussilla tai metrolla. Lentokenttäbussit pysähtyvät kaikkien terminaalien ulkopuolella. Metro pysähtyy terminaaleilla T2 ja T4 (linja 8).

Palvelut, ruoka ja ostokset

Madrid-Barajasilla on suuri valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja ja baareja. Lentokentällä on upea valikoima kauppoja joissa on kaikkea matkamuistoista ja tax free -tuotteista huippumuotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä voit käyttää langatonta Internetiä kaikissa terminaaleissa.

Rentoudu jossakin Madrid-Barajasin lounge-tiloista, ota hieronta tai kauneushoito Elysium Beauty SPA kylpylässä (terminaali 4), tai vetäydy johonkin kappeliin, jotka on tarkoitettu kaikkien uskontokuntien edustajille.

Kaikki kuviteltavissa olevat palvelut, kuten pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopiste, postitoimisto, konferenssi- ja yrityskeskus, leikkipaikka, lastenhoitohuone, ensiapuasema, apteekki ja matkatavarasäilytyslokerot ovat käytettävissä lentokentällä.

Siirtyminen Madridiin

Madrid-Barajasilta voi matkustaa taksilla, bussilla tai metrolla.

Madrid-Barajasille ei pääse junalla. Voit sen sijaan ottaa metron Nuevos Ministerios-asemalle, joka on junan ja metron yhdysasema.

Taksi: Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella. Älä ota taksia lentokentällä satunnaiselta taksintarjoajalta vaan taksijonosta.

Bussi: Bussit liikennöivät jokaiselta terminaalilta vartin välein.

Metro: Metro pysähtyy terminaaleilla 2 ja 4. Linjalla 8 pääsee Madridiin.´

Lisätietoja on Madrid-Barajas Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot Madridissa

Varaa lentosi Madrid-Barajas suoraan sivustomme kautta. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Madridissa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Madridissa

Lentokentällä ei ole hotellia, mutta Madridissa on useita vaihtoehtoja. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi-sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Madridissa

Madrid-Barajasilla on useita autovuokrausketjuja, kuten Hertz, Avis ja Europcar. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi-sivustolta.

Sivun alkuun

Header
Subject
Body
Footer