Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lontoo Heathrow Airport (LHR)

Lontoo

Heathrow sijaitsee 15 km päässä Lontoosta. Se on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentokentistä, jonne saapuu noin 70 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Vuonna 1946 avattu Heathrow koostuu nykyisin viidestä terminaalista ja kahdesta kiitoradasta. Lentokenttää käyttää yli 90 lentoyhtiötä ja se on kansainvälisen lentoliikenteen tärkeä tukikohta. Heathrowlta voi lentää 180 kohteeseen ympäri maailmaa.

Lisätietoa London Heathrow Airportista saat tästä. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit


Terminaalien 1, 2 ja 3 välillä on yhdyskäytävä ja selkeät opasteet. Terminaalin 1 ja 2 välinen kävelymatka on n. 7 minuuttia, terminaalin 1 ja 3 n. 11 minuuttia ja terminaalien 2 ja 3 n. 10 minuuttia.Terminaaleihin 4 ja 5 pääsee muutamassa minuutissa ilmaisella junalla tai bussilla. Terminaalien 1, 2, ja 3 välissä sijaitsevalta Heathrow Central -asemalta pääsee Heathrow Connect -junalla terminaaliin 4 ja Heathrow Express -junalla terminaaliin 5. 

Palvelut, ravintolat ja ostokset


Heathrowlla on runsaasti ravintoloita, kahviloita, pikaruokaloita, pubeja ja baareja. Ostosmahdollisuuksia on matkamuisto- ja tax-free -myymälöistä design- ja muotituotteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata sivustolla, voit hakeutua terminaaleissa sijaitseviin Internet-yhteydellä varustettuihin kioskeihin, joihin voit kytkeä oman kannettavan tietokoneesi. Lisäksi terminaaleissa sijaitsee useita hotspoteja, joissa voi surffata langattomasti. Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä (euroilla tai punnilla).

Rentoudu jossain Heathrown lounge-tiloista, varaa kylpyläkäynti Urban Retreatiin terminaalissa 1 tai vetäydy johonkin lentokentän kaikille uskontokunnille avoimesta St George's Chapel -kappelista.

Lentokenttä on erinomaisesti varustettu. Sieltä löytyvät apteekki, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, sairaanhoito, business center, postitoimisto, suihkutilat, lastenhoitohuone ja matkatavarasäilytys.

Siirtyminen Lontooseen


Heathrown lentokentältä pääsee Lontooseen taksilla, junalla, metrolla tai bussilla.

Taksi: Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella, ja niillä pääsee Lontoon keskustaan 30 - 60 minuutissa liikenteen ruuhkaisuudesta riippuen.

Juna: Heathrow Express -juna ajaa suoraan Paddingtonin rautatieasemalle Lontooseen vartin välein. Se pysähtyy terminaaleissa 1, 2 ja 3 ja 5. Matka Lontoon keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Heathrow Connect -juna pysähtyy terminaaleissa 1, 2, 3 ja 4 ja ajaa Lontoon Paddingtonin rautatieasemalle puolen tunnin välein. Matka kestää 25 minuuttia johtuen siitä että juna pysähtyy matkan varrella muutaman kerran.

Metro: Piccadilly Line kulkee vähintään 10 minuutin välein. Matka Lontoon keskustaan kestää noin 50 - 60 minuuttia.

Bussi: Victoria Stationille liikennöivä National Express Coach pysähtyy Heathrowlla terminaaleissa 1, 2 ja 3. Matka kestää 40 - 80 minuuttia.

Lisätietoja on London Heathrow Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lento Lontooseen


Varaa lentosi London Heathrowlle suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli Lontoossa


Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Lontoossa


Valittavanasi on useita hotelleja sekä Heathrowlla että Lontoossa. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi-sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto Lontoossa


Heathrowissa toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Europcar, Enterprise ja Budget. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi-sivustolta.

Sivun alkuun

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Lontoo 166,66 €     15 helmik. 18 helmik.
Helsinki Lontoo 172,57 €     2 helmik. 5 helmik.
Helsinki Lontoo 178,94 €     17 helmik. 22 helmik.
Helsinki Lontoo 203,22 €     5 helmik. 7 helmik.
Helsinki Lontoo 213,01 €     23 helmik. 26 helmik.
Helsinki Lontoo 230,24 €     5 helmik. 8 helmik.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer