Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Amsterdam

Schiphol on Euroopan neljänneksi suurin lentokenttä ja maailman neljänneksitoista suurin matkustajamäärissä mitattuna. Schiphol sijaitsee 15 kilometriä Amsterdamin ulkopuolella ja palvelee noin 49 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Schiphol avattiin jo vuonna 1916, jolloin sitä käytettiin sotilaslentokenttänä. Schiphol on koko maailman vanhin kansainvälinen lentokenttä, joka toimii edelleen samalla paikalla. Nykyään lentokentällä on kokonaista kuusi kiitorataa, mutta vain yksi terminaali monista muista suurista lentokentistä poiketen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikille porteille pääsee ilman bussimatkaa. Yli 100 lentoyhtiötä liikennöi Schipholista 300 kohteeseen 90 eri maassa.

Schiphol on maailman toiseksi alimpana sijaitseva kansainvälinen lentokenttä. Se on 4,5 metriä merenpinnan alapuolella. Vain Rotterdam on vielä alempana (6 metriä merenpinnan alapuolella). Schipholia markkinoidaan omana kaupunkinaan, eikä aivan syyttä, kun ajatellaan sen poikkeuksellista ravintola-, kauppa- ja huvitarjontaa. Lentokenttä on lisäksi voittanut useita palkintoja, kuten Euroopan parhaan lentokentän ja maailman parhaan lentokentän palkintoja eri kategorioissa.

Täältä voit lukea lisää Amsterdam Airport Schipholista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Schipholissa on itse asiassa vain yksi terminaali, jossa kaikki on saman katon alla, mutta jaettuna kolmeen halliin. Kustakin hallista lähtee useita lentopiirejä. Hallista 1 lähtee piiri B - C, hallista 2 piiri D - E ja hallista 3 piirit F - H ja M.

Palvelut, ruoka ja ostokset

Schipholissa on kaikki, mitä matkustaja voi toivoa, kun kyseessä ovat ruoka, ostokset ja huvitukset. Schiphol Plaza on suuri valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja, pubeja ja baareja, jopa mahtavat ostosmahdollisuudet alkaen matkamuistoista ja tax-free ostoksista huippumuotiin ja asusteisiin. Schiphol Plaza on myös muiden kuin matkustajien käytettävissä.

Kovin moni lentokenttä ei voi ylpeillä taidemuseolla, mutta Schipholissa on Rijksmuseum Amsterdam Schiphol, Se on näyttelyhalli, jossa on esineitä Amsterdamin kuuluisasta Rijksmuseumista. Hieman epätavallisempaan tarjontaan kuuluu Holland Casino jossa voi muun muassa pelata rulettia ja Black Jackiä. Erotukseksi Las Vegasista täällä on kelloja seinillä, jotta ehdit lennolle!

Jos haluat rentoutua, voit aloittaa vastapuristetulla tuoremehulla Juicy Details-baarissa, asettua rentoutumistuoliin katselemaan lentokoneita, ottaa hieronnan XpresSpa-kylpylässä, piristää väsyneitä jalkoja erityisissä jalkakylvyissä ja vierailla sitten Schipholin rauhallisessa Meditation Centressä.

Kaikki tarpeelliset palvelut kuten pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, postikonttori, konferenssi- ja yrityskeskukset, lasten leikkihuoneet, hoitohuoneet, sairaanhoito, apteekki, suihkut ja sauna, supermarket, säilytyslokerot, langaton Internet ja monet muut palvelut ovat käytettävissä lentokentällä.

Siirtyminen Amsterdamiin

Schipholista voi matkustaa taksilla, junalla tai bussilla.

Taksi: Takseja on saapumishallien ulkopuolella, ja ne ajavat Amsterdamin keskustaan noin puolessa tunnissa. Voit myös varata taksin etukäteen yksin tai yhdessä muiden kanssa käyttämällä esimerkiksi Schiphol Travel Taxia, joka toimii kaikkialla Hollannissa.

Juna: Helpoin ja nopein tapa päästä Amsterdamiin on junalla. Juna-asema sijaitsee terminaalin alla, ja junalla pääsee keskustaan vain 15 minuutissa.

Bussi: Keskustaan liikennöi useita busseja, jotka lähtevät Schiphol Plazan ulkopuolella olevalta pysäkiltä.

Lisätietoja saat Amsterdam Airport Schiphol - viralliset kotisivut.

Lennot Amsterdamiin

Varaa lentosi Schipholiin suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Amsterdamissa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Amsterdamissa

Sekä Schipholissa että Amsterdamissa on paljon hotelleja. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver-sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Amsterdamissa

Schipholissa toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Europcar ja Budget. Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi sivustolta.

Takaisin ylös

Header
Subject
Body
Footer