Lufthansa - parhaat hinnat

Lentoasemat


Supersaverilla voit matkustaa lähes kaikkiin kohteisiin ympäri maailmaa. Teemme yhteistyötä johtavien lentoyhtiöiden sekä hotellien ja autovuokraamojen kanssa, ja voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden edullisimpiin kuuluvia hintoja. Voit valita 650 eri lentoyhtiöstä ja noin 300 000 hotellista.

Voit etsiä matkoja kohteeseesi tekemällä siitä haun hakulomakkeellamme. Voit halutessasi valita lentokentän erikseen. Edullisin hintavaihtoehto näkyy aina ensimmäisenä hakutuloksissa. Samalla tavoin haet helposti hotellit ja vuokra-autot.

Olemme koonneet tälle sivulle tietoja ulkomaanlentokentistä avuksi asiakkaillemme. Täältä löydät vastaukset kysymyksiin terminaaleista, palvelutarjonnasta, ravintoloista ja kaupoista, pysäköinnistä, ajankohtaisista lentotiedoista sekä siirtymisestä kentällä ja sieltä pois. Lue lisää lentokentistä napsauttamalla linkkejä. Voit myös hakea unelmamatkaa Supersaverin hakulomakkeella, joka löytyy jokaiselta lentokenttäsivulta.

Olemme matkatoimisto IATA-oikeuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustajana voit olla huoleti, kun tilaan matkasi meiltä. IATA on kansainvälinen organisaatio, joka määrittää standardeja lentoyhtiöille ja matkatoimistoille turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi matkustajille kaikkialla maailmassa. IATA-oikeudet myönnetäään ainoastaan yrityksille, jotka täyttävät määrätyt vaatimukset koskien esimerkiksi henkilökunnan ammattitaitoa, vakavaraisuutta sekä ympäristönäkökohtia. IATA-oikeuksiemme ansiosta voit olla varma, että varaat matkasi matkatoimistolta, joka pyrkii korkeaan laatuun ja pitkän tähtäimen toimintaan.

Header
Subject
Body
Footer