Lufthansa - parhaat hinnat

Turun lentoasema

Turku

Turun lentoasema (TKU) on Muumimaailman virallinen lentoasema! Muumimaailma sijaitsee Naantalissa 16 kilometrin päässä Turusta ja 20 kilometrin päässä Turun lentoasemalta. Muumimaailmassa käy joka vuosi noin 200 000 vierailijaa.
Turun lentoasema sijaitsee 9 kilometriä pohjoiseen Turusta, joka on Suomen vanhin kaupunki. Lentoasema on Suomen neljänneksi suurin lentokenttä, jonka kautta kulkee noin 450 000 matkustajaa joka vuosi. Turusta voi lentää Finnairin, SAS:n/Blue1:n, Wizz Airin, Turku Airin ja airBalticin vakiovuoroilla muun muassa Helsinkiin, Tukholmaan, Kööpenhaminaan, Riikaan ja Gdanskiin. Norwegian lentää jopa Alicanteen.

Täältä voit lukea lisää Turun lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit syödä lentoasemalla. Turun lentoasemalla on myös taxfree-myymälä. Infotiskiltä saa apua matkatavaroiden säilytykseen, löytötavaroihin ja pysäköintimaksuihin liittyvissä asioissa. Lentoasemalta voi vuokrata konferenssitilan/VIP-huoneen. Lue lisää palveluista, ruoasta ja ostoksista lentoaseman kotisivuilta.

Turun lentokentälle ja takaisin

Turun lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.

Taksit: Airport-Taxiilla on kiinteät hinnat lentoasemalta Turun hotelleihin sekä edullisia ryhmähintoja. Paikallisia taksiyrityksiä ovat esimerkiksi Raumair ja Varsinais-Suomen yritystaksit. Turun lentoasemalla on puhelin, jolla voit tilata taksin ilmaiseksi. 

Bussi: Turun kaupungin joukkoliikenteen paikallisbussi nro 1 kulkee lentokentältä Turun keskustaan 20 minuutin välein.

Pysäköinti

Turun lentoasemalla pysäköintimaksu määräytyy tuntien ja vuorokausien mukaan. Maksu on sitä halvempi, mitä pitemmäksi aikaa auto pysäköidään. Maksu suoritetaan käteisellä tai luottokortilla.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Turun lentoaseman kotisivuilla.

 

Lisätietoja on Turun lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Turun lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Turun lentoaseman alueella ei ole hotelleja, mutta Turussa on paljon valinnanvaraa. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Turun lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Budget, Hertz, Europcar, Toyota-Rent ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Header
Subject
Body
Footer