Lufthansa - parhaat hinnat

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on Suomen suurin ja Pohjoismaiden neljänneksi vilkkain lentoasema. Helsinki-Vantaa sijaitsee Vantaalla, 21 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoaseman kautta kulkee noin 13 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentoasemalla on kaksi terminaalia ja kolme kiitorataa. Siellä liikennöi yli 50 lentoyhtiötä, jotka lentävät kaikkialla maailmassa sijaitseviin kohteisiin.

Täältä voit lukea lisää Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia. Terminaalista toiseen voi kävellä, mutta terminaalien ja pysäköintialueiden välillä voi kulkea myös ilmaisella lentokenttäbussilla.

Palvelut, ruoka ja ostokset

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja ja baareja, jotka ovat avoinna kaikille lentokentän kävijöille. Lentokentällä on myös kauppoja, joissa on kaikkea matkamuistoista ja taxfree-tuotteista muotiin ja asusteisiin. Jos kaipaat nokkaunia tai suihkua, voit varata huoneen Terminaali 2:ssa sijaitsevasta Hotelli GLO Helsinki Airportista. Yöpymistä varten voit valita myös Hilton Helsinki-Vantaa Airportin, Terminaali 2:n vieressä sijaitseva viiden tähden hotelli, jossa on muun muassa konferenssitiloja ja kuntosali.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffailla Internetissä, voit käyttää langatonta verkkoa kaikkialla lentoasemalla.
Rentoudu joissakin lounge-tiloissa tai vetäydy hiljentymishuoneeseen, jonka sisustus ja materiaalit luovat rauhallisen tunnelman. Kaikki ovat tervetulleita uskonnosta ja kansalaisuudesta riippumatta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on tarjolla valtavasti palveluita, kuten pankkeja (Nordea ja Sampo), pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä, matkatavaroiden säilytystä, apteekki, hoitohuone ja leikkipaikkoja, löytötavaraosasto, ilmastoituja tupakointihuoneita sekä kongressikeskus, jossa on useita konferenssitiloja ja ryhmätyöhuoneita.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaisia tietoja lentojen lähtö- ja saapumisajoista sekä aikatauluista on Helsinki-Vantaan lentoaseman kotisivuilla:
Saapuvat kotimaanlennot
Lähtevät kotimaanlennot
Saapuvat ulkomaanlennot
Lähtevät ulkomaanlennot
Aikatauluhaku  

Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja takaisin

Helsinki-Vantaalle ja takaisin pääsee taksilla tai bussilla.

Taksit: Takseja on terminaalien saapumishallien ulkopuolella. Taksimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää noin puoli tuntia.

Bussit: Lentokenttälinjat kulkevat Helsingin keskustaan (linja 615) 35 minuutissa ja Tikkurilan asemalle (linja 61) kymmenen minuutin välein vilkkaimpina aikoina. Toinen vaihtoehto ovat Finnairin City-bussit, jotka liikennöivät lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä. Käytettävissä on myös useita bussiyhteyksiä alueen muihin kaupunkeihin.

Pysäköinti

Helsinki-Vantaan lentoasemalla voit valita pysäköintivaihtoehdon sen mukaan, haluatko säästää jalkojasi vai rahaa.
Jos tarvitse pidempiaikaiseta pystäköintiä, voit jättää autosi edullisesti Lomaparkkiin. Paikkoja on sekä ulkona että parkkitalossa.

Jos olet liikuntarajoitteinen, voit käyttää hissien ja sisäänkäyntien läheisyydessä olevia invalidipaikkoja. Pysäköinti on ilmaista, mutta joudut noutamaan pysäköinnin palvelutiskiltä kuitin ennen lähtöäsi. Lisätietoja eri pysäköintimahdollisuuksista, hinnoista ja kartoista on lentoaseman Web-sivustossa.

Lisätietoja on Helsinki-Vantaan lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lennot Helsinkiin

Varaa lentosi Helsinkiin suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Helsinkiin

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Helsinki-Vantaalla

Helsinki-Vantaan lentoasema-alueella on kaksi hotellia, ja viiteen muuhun hotelliin pääsee ilmaiseksi bussilla. Scandic Hotel Gateway sijaitsee keskellä ulkomaan terminaalia ja Hilton Helsinki-Vantaa Airport vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä siitä. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Helsingissä

Helsinki-Vantaan lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Hertz, Avis, Europcar, Budget ja Sixt). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

Takaisin ylös

Header
Subject
Body
Footer