Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lontoo Gatwick Airport (LGW)

Lontoo

Gatwick on Lontoon toiseksi suurin lentokenttä ja Iso-Britannian toiseksi vilkkain lentokenttä Heathrow'n jälkeen. Gatwick sijaitsee 46 kilometriä Lontoosta etelään ja palvelee vuosittain noin 35 miljoonaa matkustajaa. Lentokentällä on kaksi terminaalia ja yksi kiitorata. Sillä liikennöi 80 lentoyhtiötä, jotka lentävät yli 220 kohteeseen.

Täältä voit lukea lisää London Gatwick Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Gatwickissä on kaksi terminaalia, pohjoinen ja eteläinen. Terminaalista toiseen pääsee kahdessa minuutissa ilmaisjunalla, joka liikennöi 3 - 7 minuutin välein.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Gatwickissä on runsaasti ravintoloita, kahviloita, pikaruokaloita, pubeja ja baareja. Lentokentällä on myös kauppoja, joissa on kaikkea matkamuistoista ja taxfree-tuotteista muotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, voit kytkeä kannettavan tietokoneesi lähtöhallin langattomaan Internetiin. Internet-yhteydellä varustettuja kioskeja on sekä ennen turvatarkastusta että sen jälkeen. Maksu suoritetaan kortilla, voucherilla tai käteisellä (euroilla tai punnilla).

Rentoudu jossakin Gatwickin lounge-tiloista, istuudu hierontatuoliin (lähtöhalleissa) tai vetäydy kappeliin, joita on sekä eteläisessä että pohjoisessa terminaalissa ja jotka on tarkoitettu kaikkien uskontokuntien edustajille.

Lentokenttä on erinomaisesti varustettu. Sieltä löytyvät apteekki, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, sairaanhoito, business center, postitoimisto, suihkutilat, lastenhoitohuone ja matkatavarasäilytys.

Siirtyminen Lontooseen

Gatwickistä voi matkustaa taksilla, junalla tai bussilla.

Taksi: Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella. Niillä pääsee Lontoon keskustaan noin tunnissa ruuhkista riippuen.

Juna: Gatwick Express -juna kulkee eteläisestä terminaalista suoraan Lontoon Victoria Stationille varttitunnin välein. Gatwick Expressillä pääsee Lontoon keskustaan noin 30 minuutissa. Southern Trains -junat liikennöivät varttitunnin välein. Niillä pääsee Victoria Stationille noin 35 minuutissa. Matkalla on pari pysäkkiä.

Bussi: National Express Coachilla pääsee Gatwickistä Lontoon keskustaan noin puolessatoista tunnissa. 

Lisätietoja on London Gatwick Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lento Lontooseen

Varaa lentosi London Gatwickiin suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento ja hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Lontooseen

Valittavanasi on useita hotelleja sekä Gatwickissä että Lontoossa. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Lontoossa

Gatwickissä toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Europcar, Enterprise ja Budget. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi sivustolta.

Sivun alkuun

 

Header
Subject
Body
Footer