Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Los Angeles International Airport (LAX)

Los Angeles

Los Angeles International Airport, joka tunnetaan puhekielessä paremmin LAXina, on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin lentokenttä ja maailman viidenneksi suurin lentokenttä matkustajamäärissä mitattuna. LAX sijaitsee 24 kilometriä Los Angelesin keskustasta lounaaseen ja palvelee noin 64 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on yhdeksän terminaalia, neljä kiitorataa ja se toimii kotikenttänä monille lentoyhtiöille, kuten United Airlines, American Airlines ja Southwest Airlines.

Täältä voit lukea lisää Los Angeles International Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

LAXilla on yhdeksän terminaalia, jotka muodostavat keskenään hevosenkengän. Terminaalien välillä on helppo kulkea. Hieman pidemmällä sijaitsevaan terminaaliin pääsee ilmaisella lentokenttäbussilla joka pysähtyy jokaisen tuloaulan ulkopuolella 12 – 15 minuutin välein.

Palvelu, ruoka ja shoppailu

LAXilla on valtava valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja, pubeja ja baareja. Suurimpaan osaan pääsevät vain turvatarkastuksen ohittaneet matkustajat. Erilaista kokemusta kaipaavien kannattaa käydä korkealla The Theme Buildingissä sijaitsevassa Encounter -ravintolassa, joka on turistinähtävyys sinänsä. Ravintolan arkkitehtuuriin ja sisustukseen on haettu vaikutteita futuristisesta "Jetsons"-tv-animaatiosarjasta.

Lentokentällä on shoppailumahdollisuuksia yllin kyllin matkamuistoista ja tax-free myymälöistä muotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata sivustolla, voit hakeutua terminaaleissa sijaitseviin Internet-yhteydellä varustettuihin kioskeihin, joihin voit kytkeä oman kannettavan tietokoneesi. Lisäksi terminaaleissa on useita hotspot-pisteitä, jossa voit kytkeytyä verkkoon ja surffata langattomasti T-Mobilen kautta.

Lentokentällä on käytettävissä ensiapuasema, pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopiste, yrityskeskus ja matkatavaran säilytys.

Siirtyminen Los Angelesiin

LAXilta voi matkustaa taksilla, metrolla, bussilla tai etukäteen varatulla minibussilla.

Taksi: Takseja on saapumishallien ulkopuolella kaikissa terminaaleissa. Matkan kesto Los Angelesiin riippuu autoliikenteestä, mutta kestää vähintään puoli tuntia.

Metro: Jokaisen terminaalin tuloaulasta lähtee ilmainen lentokenttäbussi (bussi ”G”) Aviation Stationille, josta voi ottaa metron (vihreä linja) Los Angelesiin.

Bussi: Kaikkien terminaalien tuloaulasta kulkee ilmainen lentokenttäbussi (Bussi "C") linja-autoasemalle. Sitä käyttävät kaupunkibussien lisäksi useat eri bussiyhtiöt, joiden busseilla pääsee minne tahansa Etelä-Kaliforniaan.

Varattu minibussi: Prime Time Shuttlen tai Super Shuttlen kautta voit varata paikan minibussista, joka jaetaan muiden samaan paikkaan suuntaavien matkustajien kanssa. Minibussi kulkee kätevästi ovelta ovelle.

Lisätietoja on Los Angeles International Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot Los Angelesiin

Varaa lentosi LAXille suoraan sivustoltamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Los Angelesiin

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Los Angelesissa

Valittavanasi on useita hotelleja sekä LAXilla että Los Angelesissa. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto Los Angelesissa

Kaikilla isoilla autovuokraamoilla, kuten Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget yms. on toimipiste LAXilla. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi sivustolta.

Sivun alkuun

Header
Subject
Body
Footer