Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ivalon lentoasema (IVL)

Ivalo

Ivalon lentoasema (IVL) sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalosta ja 25 kilometrin päässä Saariselältä. Lentoasema on Suomen pohjoisin lentokenttä ja Lapin vanhin turistilentokenttä, jonka kautta kulkee noin 125 000 matkustajaa joka vuosi (2007). Ivalon lentoasema on loistava aloituspaikka vaellusmatkalle, jonka aikana voi tutustua muun muassa mahtaviin tuntureihin, kullanhuuhdontaan ja maailmankuuluihin lohijokiin. Ivalosta voi lentää Helsinkiin vakiovuoroilla.

Täältä voit lukea lisää Ivalon lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Ravintola Ilmasilta tarjoaa catering-palveluita lentokoneisiin, tervetuliaisseremonioihin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Täältä voi myös ostaa lahjatavaroita ja matkamuistoja. Ivalon lentoasemalla toimii myös lahjatavara- ja matkamuistomyymälä Arctic Hill. Ivalon lentoaseman asiakaspalvelu auttaa myös monissa asioissa, kuten pysäköinnissä.

Ivalon lentokentälle ja takaisin

Ivalon lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.

Taksit: Valittavana on useita taksiyhtiöitä, jotka toimivat Saariselällä, Ivalossa ja Utsjoella (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Voit tilata taksin myös Lemmenjoenkylän taksista tai Taksi Ossi Guttormilta. 

Bussi: Ivalon lentoasemalta on bussiyhteys Saariselälle ja Kiilopäähän.

Pysäköinti

Ivalon lentoasemalla pysäköintimaksu veloitetaan vuorokausissa, viikoissa tai kuukausissa. Maksun voi suorittaa käteisellä tai pankki- ja luottokorteilla.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Ivalon lentoaseman kotisivuilla.

Lisätietoja on Ivalon lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Ivalon lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Ivalon lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Hertz, Europcar, Budget ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Ivalo 682,04 €     30 syysk. 6 lokak.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer