Lufthansa - parhaat hinnat

Chicago O'Hare International Airport (ORD)

Chicago

Chicago O’Hare International Airport sijaitsee 27 kilometrin päässä Chicagon keskustasta Yhdysvaltain Illinoisissa. O’Hare kilpailee Hartsfield-Jackson Atlanta International Airportin kanssa maailman vilkkaimman lentokentän tittelissä ja on toistaiseksi kakkossijalla 76 miljoonalla matkustajallaan. O’Hare on palkittu useita kertoja Pohjois-Amerikan parhaana lentokenttänä. O’Harelta voi lentää 60 ulkomaiseen kohteeseen sekä eri puolille Yhdysvaltoja. Lentokentällä on neljä terminaalia ja kuusi kiitorataa.

Täältä voit lukea lisää Chicago O’Hare International Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Chicago O’Harella on neljä terminaalia, terminaalit 1, 2, 3 ja 5. Terminaalista toiseen pääsee helposti ja nopeasti automaattisilla Airport Transit System (ATS) -junilla, jotka ovat ilmaisia ja liikennöivät ympäri vuorokauden. Lentokentällä on viisi myös invalideille sopivaa asemaa. Ensimmäiseltä asemalta viimeiselle ajaa noin yhdeksässä minuutissa.

Palvelu, ruoka ja shoppailu

O’Harella on suuri valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja, pubeja ja baareja. Lentokentällä on myös shoppailupaikkoja, joissa on kaikkea matkamuistoista ja tax-free-tuotteista huippumuotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, kaikissa terminaaleissa on langaton Internet, johon voit kytkeytyä kannettavasta tietokoneesta. Langattoman verkon käyttö on ilmaista. Niin kutsuituilla Power Station -asemilla voit kytkeytyä Internetiin tietokoneella, matkapuhelimella tai mp3-soittimella ja ladata akut veloituksetta.

O'Haren kaltaisella vilkkaalla lentokentällä voi olla vaikea löytää rauhallista paikkaa lepohetkeä varten, mutta terminaalissa 3 voi ottaa rentouttavan hieronnan. Jos haluat vain rauhoittua hetkeksi, vierailu jossakin kappelissa voi auttaa. Terminaalissa 2 sijaitsee lentokentän hotelli Hilton Chicago O’Hare Airport, jossa on tarjolla kuntosali, uima-allas, porekylpy, sauna, solarium ja hierontaa.

Kaikki kuviteltavissa olevat palvelut, kuten pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, postikonttori, konferenssi- ja yrityskeskukset, lasten leikkihuoneet, hoitohuoneet ja sairaanhoitoklinikka, ovat käytettävissä lentokentällä. Turvallisuussyistä säilytyslokeroita ei ole.

Tupakointi ei ole sallittua missään terminaalissa, joten tupakoitsijoiden on mentävä ulos.

Siirtyminen Chicagoon

O’Harelta voi matkustaa taksilla, junalla, bussilla tai etukäteen varatulla minibussilla.

Taksi: Takseja on saapumishallien ulkopuolella kaikissa terminaaleissa. Matka Chicagon keskustaan kestää noin 30 - 60 minuuttia.

Juna: CTA-juna-/metroasema sijaitsee The Bus/Shuttle Centerissä parkkitalon pohjakerroksessa. Sinne pääsee tunnelia pitkin terminaaleista 1, 2 ja 3. Centerissä voit käyttää sinistä linjaa, joka ajaa Chicagoon noin 40 minuutissa. Turvallisuussyistä CTA-junalla ei saa matkustaa yöllä.

Bussi: Parkkitalon pohjakerroksessa sijaitsevasta The Bus/Shuttle Centeristä lähtee useita busseja. Centeriin pääsee tunnelia pitkin terminaaleista 1, 2 ja 3. Osa busseista pysähtyy myös terminaalin 5 luona. 

Etukäteen varattu minibussi: Continental Airport Express tarjoaa kuljetusta ovelta ovelle, jos kuljetus varataan ennen matkaa. Jos haluaa vain päästä Chicagon keskustaan eikä mitään erityistoiveita ole (esimerkiksi invaliditeetin vuoksi), varausta ei tarvitse tehdä. Airport Express liikennöi kaikista terminaaleista 10 - 15 minuutin välein. Paluumatka lentokentälle on varattava etukäteen.

Lisätietoja on Chicago O'Hare International Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot Chicagoon

Varaa lentosi Chicago O’Harelle suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli Chicagossa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Chicagossa

Chicagossa on paljon hotelleja. Helpoiten varaat hotellin täällä Supersavertravel.se-sivustossa. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto Chicagossa

Chicago O’Harella toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Alamo, Avis, Budget, Hertz ja National. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi sivustolta.

Sivun alkuun

Header
Subject
Body
Footer