Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Kittilän lentoasema

Kittilä

Kittilän lentoasema (KTT) on Suomen kahdeksanneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee noin 240 000 matkustajaa joka vuosi. Kittilän lentoasema sijaitsee viiden kilometrin päässä Kittilän keskustasta sekä 15 ja 35 kilometrin päässä Levin ja Ylläksen talviurheilukeskuksista. Kittilästä voi lentää Finnairin ja Norwegianin vakiovuoroilla Helsinkiin, ja charter-lentoja on useisiin kohteisiin.

Täältä voit lukea lisää Kittilän lentoasemasta. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Palvelut, ravintolat ja ostokset

Jos mielesi tekee jotakin hyvää, voit suunnata lentokentän jompaan kumpaan Hello Cafe-ravintolaan jotka ovat avoinna lentojen lähtöaikojen mukaisesti. Kittilän lentoasemalla on myös matkamuistomyymälä, matkatoimisto, konferenssitiloja, matkatavaroiden säilytystä ja infotiski, jolta saa apua taksin varaamiseen, autojen sähkölämmitykseen, matkatavaroiden ja avainten säilytykseen sekä kopiointiin ja fakseihin.

Kittilän lentokentälle ja takaisin

Kittilän lentoasemalle ja pois sieltä pääsee taksilla tai bussilla.
Taksit: Voit varata taksin Kittilän taksilta tai Ula-taksilta.
Bussi: Lentokentältä on bussiyhteydet Levin (noin 15 minuuttia lentokentältä) ja Ylläksen hiihtokohteisiin (YlläsSki ja Iso-Ylläs). Kultiman liikenne ajaa tilausvuoroja Muonioon, Olokselle, Jerikselle ja Pallakselle. Bussi on tilattava vähintään vuorokausi ennen lennon saapumista Kittilään. Kilpisjärven taksi ajaa Kilpisjärvelle ja takaisin kolme kertaa viikossa niin, että lähtö Kilpisjärveltä on noin viisi tuntia ennen lennon lähtöä. Matkahuolto ajaa turistivuoroja Enontekiölle ja Kilpisjärvelle ja takaisin.

Pysäköinti

Lentoasemalla on lyhytaikainen ja pitkäaikainen pysäköinti sekä pysäköintitalo. Lentoasemalla on myös lämmitettyjä paikkoja ja moottorikelkkojen kesäsäilytystä. Maksu suoritetaan luottokortilla tai kolikoilla. Pysäköintitalon yhteydessä on bensiiniasema ja automaattinen autopesu.

Saapuvat ja lähtevät lennot sekä aikataulut

Ajantasaiset tiedot saapumis- ja lähtöajoista sekä aikataulut ovat käytettävissä Kittilän lentoaseman kotisivuilla.

Lisätietoja on Kittilän lentoaseman virallisilla kotisivuilla.

Lento

Varaa lentosi Kittilän lentoasemalle tai pois sieltä suoraan sivustostamme. Valittavana on yli 650 lentoyhtiötä.

Lento + hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli

Helpoiten varaat hotellin täällä Supersaver.fi-sivustossa. Tarjolla on 240 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Vuokra-auto

Kittilän lentoasemalla toimii useita suuria autonvuokrausketjuja (Avis, Hertz, Europcar Interrent, Budget ja Scandia Rent). Voit varata vuokra-auton täällä Supersaver.fi-sivustossa.

 

 

Kartta

Header
Subject
Body
Footer