Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK)

Bangkok

Suvarnabhumi Airport korvasi Bangkok International Airportin (Don Muang) vuonna 2006, jolloin myös IATA-koodi BKK siirtyi sille. Tämän vuoksi Suvarnabhumi Airportista käytetään toisinaan nimitystä New Bangkok International Airport. Suvarnabhumi lausutaan "su-wan-na-poom", joka tarkoittaa "Kultaista maata". Thaimaan kuningas on antanut tämän nimen lentokentälle.

Suvarnabhumi sijaitsee 30 kilometriä Bangkokista itään ja palvelee 41 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on maailman korkein erillinen lennonohjaustorni, maailman kolmanneksi suurin terminaali ja kaksi kiitorataa. Suvarnabhumi toimii kotikenttänä Thai Airways International-, Bangkok Airways-, Orient Thai Airlines-, PBair- ja Thai AirAsia -lentoyhtiöille.

Täältä voit lukea lisää Bangkok Suvarnabhumi Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

Bangkok Suvarnabhumilla on vain yksi terminaali, mutta se on maailman kolmanneksi suurin lentokenttäterminaali Hong Kong International Airportin ja Beijing Capital International Airportin jälkeen. Terminaali on jaettu seitsemään osaan (Concourse A - G), ja siinä on seitsemän maanpäällistä ja kaksi maanalaista kerrosta.

Palvelut, ruoka ja ostokset

Suvarnabhumilla on noin 40 ravintolaa, kahvilaa, pikaruokapaikkaa ja baaria. Useimmat ovat avoinna ympäri vuorokauden. Shoppailupaikkoja on tietysti paljon. Niissä on tarjolla kaikkea matkamuistoista ja tax-free-tuotteista muotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, voit käyttää langatonta Internetiä kaikkialla lentokentällä. Voit ottaa perinteisen thaimaalaisen hieronnan tai jonkin muun kylpylähoidon jossakin salongissa. Suvarnabhumissa on useita lounge-tiloja, joissa on yrityspalveluita, kokoushuoneita, viihdettä, ruokaa ja juomaa, suihkut ja niin edelleen.

Lentokentällä on muun muassa pankkeja, pankkiautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä, yrityspalveluita, sairaanhoitoklinikka ja matkatavaroiden säilytyspalvelu. Lisäksi lentokentällä on hotelli, Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel, joka on kolmen minuutin kävelymatkan päässä terminaalista. Lue lisää palveluista, ruoasta ja shoppailusta Suvarnabhumin kotisivuilta.

Siirtyminen Bangkokiin

Suvarnabhumilta voi matkustaa taksilla tai bussilla tai junalla. Junalla pääsee Bangkokiin noin 15 minuutissa.

Suvarnabhumi Airport Public Transportation Centeriin on koottu kaikki ajoneuvot eli bussit, taksit, vuokra-autot ja limusiinit. Käytettävissä on ilmainen bussilinja, jolla pääsee terminaalista Public Transportation Centeriin.

Taksi: Takseja on sekä saapumishallin ulkopuolella että Public Transportation Centerissä. Matka Bangkokiin kestää noin 30 - 40 minuuttia.

Bussi: Busseja lähtee Public Transportation Centeristä ympäri vuorokauden, ja valittavissa on monia reittejä.

Lisätietoja on Bangkok Suvarnabhumi Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot Bangkokiin

Varaa lentosi Bangkok Suvarnabhumiin suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli Bangkokissa

Bangkokissa on paljon hotelleja. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver-sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus Bangkokissa

Suvarnabhumissa toimivat muun muassa Hertz, Avis ja Budget. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver-sivustolta.

Sivun alkuun

Header
Subject
Body
Footer