Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

New York John F. Kennedy International Airport (JFK)

New York

John F. Kennedy International Airport sai nimensä kuukausi presidentti John F. Kennedyn murhan jälkeen hänen muistonsa kunnioittamiseksi. Useimmiten lentokentästä käytetään lyhennettä JFK. Se on Yhdysvaltojen tärkein kansainvälinen lentokenttä ja maailman kahdenneksitoista suurin lentokenttä matkustajamäärissä mitattuna. JFK sijaitsee Long Islandilla noin 20 kilometrin päässä Manhattanilta ja palvelee 48 miljoonaa asiakasta vuodessa. Lentokentällä on kahdeksan terminaalia ja neljä kiitorataa.

Täältä voit lukea lisää John F. Kennedy International Airportista. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan sinua kiinnostaviin tietoihin.

Terminaalit

JFK:llä on kahdeksan terminaalia ja terminaalien välillä liikennöi nopea ja helppo AirTrain, joka on ilmainen pikajuna. 

Palvelu, ruoka ja shoppailu

JFK:llä on suuri valikoima ravintoloita, kahviloita, pikaruokapaikkoja, pubeja ja baareja. Lentokentällä on myös kauppoja, joissa on kaikkea matkamuistoista ja taxfree-tuotteista huippumuotiin ja asusteisiin.

Jos haluat lukea sähköpostisi tai surffata Internetissä, useissa terminaaleissa on langaton Internet, johon voit kytkeytyä kannettavasta tietokoneesta. Langattoman verkon käyttö on ilmaista. Lentokentällä on siellä täällä kioskeja, joissa voi käyttää Internet-yhteyttä.

Rentoudu jossakin JFK:n lounge-tiloista, ota hieronta tai manikyyri XpresSpa- (terminaalit 1, 4 ja 7) tai Oasis Day Spa -kylpylässä (terminaali 6) tai vetäydy kappeliin terminaalissa 4.

Kaikki kuviteltavissa olevat palvelut, pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, postikonttori, konferenssi- ja yrityskeskukset, hoitohuoneet, sairaanhoito ja matkatavaroiden säilytys, ovat käytettävissä lentokentällä.

Tupakointi ei ole sallittua missään terminaalissa, joten tupakoitsijoiden on mentävä ulos.

Siirtyminen New Yorkiin

Ole varuillasi, jos joku tulee luoksesi tarjoamaan kyytiä lentokentältä tai haluaa auttaa matkatavaroiden kanssa. Mene mielellään Ground Transportation Information-tiskille, joka on kaikissa saapumishalleissa. Sieltä saat tietoa ja apua muiden matkustajien kanssa jaettavien minibussien, limusiinien ja bussimatkojen varaamiseen. JFK:ltä voi matkustaa taksilla, junalla, bussilla tai etukäteen varatulla minibussilla.


Taksi: Takseja on kaikkien terminaalien ulkopuolella. Oman turvallisuutesi vuoksi kannattaa käyttää vain virallisia keltaisia New York -takseja. Seuraa kylttejä, joissa lukee Taxi Dispatch Booth. Silloin univormuun puetut työntekijät antavat sinulle ensimmäisen vapaan taksin. Matka kestää noin 40 - 60 minuuttia.

Juna: AirTrain-pikajunalla pääset nopeasti paitsi muihin terminaaleihin, myös juna-asemalle jatkoyhteyksiä varten sekä New Yorkin metroon.

Bussi: JFK:lla pysähtyy useita bussiyhtiöitä. Yksi niistä on New York Airport Express Bus Service, joka liikennöi kaikista terminaaleista Manhattanille noin 20 - 30 minuutin välein.

Etukäteen varattu minibussi: Muun muassa Super Shuttle Manhattanin  kautta voit varata paikan minibussista, joka jaetaan muiden samaan paikkaan suuntaavien matkustajien kanssa. Minibussi kulkee kätevästi ovelta ovelle. Kaikissa saapumishalleissa on Ground Transportation Information -piste, josta saat lisätietoja ja jossa voit tehdä varauksen.

Lisätietoja on John F. Kennedy International Airportin virallisilla kotisivuilla.

Lennot New Yorkiin

Varaa lentosi JFK:lle suoraan sivustostamme. Täällä voit valita yli 650 lentoyhtiöstä.

Lento ja hotelli New Yorkissa

Voit löytää hyviä tarjouksia, jos varaat lennot ja hotellin samalla kertaa.

Hotelli New Yorkissa

JFK:n lähellä on paljon hotelleja ja New Yorkissa vielä paljon enemmän. Helpoiten varaat hotellin täältä Supersaver.fi-sivustolta. Tarjolla on 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa ja kaikissa hintaluokissa.

Autonvuokraus New Yorkissa

JFK:llä toimivat kaikki suuret autonvuokrausketjut, kuten Hertz, Avis, Enterprise ja Budget. Voit varata vuokra-auton täältä Supersaver.fi-sivustolta.

Sivun alkuun

Header
Subject
Body
Footer