Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Ateenassa

Ateena

Kolonaki on Ateenan trendikkäin ostoskaupunginosa. Täällä on runsaasti merkkiliikkeitä ja lisäksi useita kahviloita ja baareja, joissa voit pitää taukoa shoppailun välillä ja tarkkailla ihmisiä. Tarjonta on valtaosin vaatteita ja jalkineita. Lähde liikkeelle Platia Kolonakista ja kävele sitten rinnakkaiskatuja Skoufaa ja Tsakalofia pitkin luoteeseen. Näin löydät merkkiliikkeitä, kuten Sisley, Diesel, Benetton, Guess ja vastaavia, sekä edullisempia kauppoja, kuten Zara ja Accessorize. Lisäksi täällä on useita pieniä, jännittäviä ja kalliita erikoisputiikkeja. Metroasema Sintagma tai Panepistimio.

Ermou on Ateenan vastine Lontoon Oxford Streetille. Täällä kannattaa käydä, jos haluat hankkia vaatteita, jalkineita ja muuta tarpeistoa. Paikalta löytyvät useimmat eurooppalaiset merkkiliikkeet ja tavaratalot: Zara, Accessorize, Lacoste, Marks & Spencer, Mango, Mary Lides, Hondos Center ja muut. Metroasema Monastiraki tai Sintagma.

Monastiraki muistuttaa Turkin, Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän basaareja. Ifestoun kävelykadulla, joka alkaa Platia Monastirakista, on jatkuvasti elämää ja liikettä, tinkimistä ja kuhisevia ihmismassoja. Täältä voi ostaa edullisia vaatteita, t-paitoja, jalkapallopaitoja, jalkineita, käytettyjä huonekaluja, aurinkolaseja, vesipiippuja ja paljon muuta. Vilinän keskeltä löytyy useita perinteisiä kreikkalaisia kahviloita ja pikaruokapaikkoja, jotka tarjoilevat gyros- ja kebabruokia.

Central Market, Ateenan kauppahalli. Täällä sijaitsee kulinaristien paratiisi. Kauppahallissa on suuri osasto lihalle ja toinen kalalle. Vaikka et ostaisikaan mitään, pelkkä kävely ja katselu kauppahallissa on elämys: matka ajassa taaksepäin. Metroasema Omonia tai Monastiraki. Kauppahalli sijaitsee Athinas-kadulla Omonian ja Monastirakin välissä.

Monastiraki. Alue on täynnä antiikkia ja kaikenlaista kansantaidetta myyviä liikkeitä. Kirpputori on auki joka sunnuntai.

Plaka. Vanha kaupunki. Perinteisiä käsitöitä, joissa käytetään hopeaa, nahkaa ja keramiikkaa.

 

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Ateena 380,06 €     23 kesäk. 28 kesäk.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer