Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ateenan yöelämä

Ateena

Ateenan baarit ja yökerhot

Psyrra, Miaouli 19, metroasema Monastiraki. Pienenpieni paikka, jossa on aitoa rekvisiittaa 1950-luvulta ja jonka yleisö painottuu opiskelijoihin ja nuoriin trendikkäisiin ihmisiin.

Brettos, Kydathineon 41, metroasema Akropolis tai Sintagma. Kulttibaari Brettos on myös Ateenan vanhin viinatislaamo. Täällä juot kotipolttoista ouzoa rauhallisessa ja tumman hämärässä ilmapiirissä. Omistaja Dimitros Bressos tarjoilee ouzon suoraan tammiastioista. Baarin takana on metrien korkuisia hyllyjä täynnä kauniita värillisiä pulloja, jotka on valaistu takaapäin.

Lavabore, Fillelinon 25, metroasema Sintagma. Paikka on selvästi rähjäisempi kuin trendikkäät ateenalaisklubit. Asiakkaista puolet on turisteja, toinen puoli ateenalaisia, ikärakenne sekalainen. Tänne tullakseen ei tarvitse erikseen pukeutua. Lavabore on yksi harvoista Plakan paikoista, jossa on disko. Suljetaan viideltä aamulla. Sisäänpääsymaksuun sisältyy drinkki.

Perivoli TO´uranou, Lysikratous 19, metroasema Monastiraki. Rembetikaklubi keskellä turisti-kaupunginosaa. Rembetika on kreikkalaista kansanmusiikkia, usein bluesin kaltaiseen teemaan perustuvaa.

Underground Rock Club Café, Metaxa 21, metroasema Omonia, on melko tuore musiikkiklubi/baari, jossa on puulattia ja muuratut seinät. Kaiuttimet pauhaavat muun muassa Nirvanaa ja U2:ta.

Ta Tria, Gourounakia, Skoufa 73, metroasema Panepistimio. Kahvila, baari ja klubi yhdessä. Täältä löydät toisenlaisen Ateenan: valkeat nahkasohvat, vaaleanpunaiset seinät, valkoisen puulankkulattian ja kirkkaat lasipöydät. Täällä voit vain juoda kahvin tai oluen tai syödä päivällisen. Iltaisin kellarissa toimii tanssiklubi.

Plusmatic, Vouliagmenis Avenue 268, raitiovaunulla Sintagmasta, www.plusmatic.info Klubi, jota pyörittävät samat henkilöt kuin klassisia ja tunnettuja ateenalaisklubeja Plus Sodaa ja U-Maticia. Musiikki lähinnä teknoa, trancea ja electroa. Useita kansainvälisesti tunnettuja tiskijukkia.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer