Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Saapuminen Roomaan

Rooma

Rooman lentokenttä, aeroporto Leonardo da Vinci, jota kutsutaan myös Fiumicinoksi, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä keskustasta. Tänne laskeutuu suurin osa Roomaan säännöllisesti kulkevista lennoista.

Helpoin tapa matkustaa kentältä Roomaan on ajaa pikajunalla Termini-keskusrautatieasemalle. Juna kulkee 30 minuutin välein. Matka keskustaan kestää noin 30 minuuttia. Matka maksaa noin 9 euroa. Voit matkustaa myös tavallisella junalla ja valita suunnan Trastevere, Ostiense, Tuscolana tai Tiburtina. Tämä juna kulkee15 minuutin välein koko päivän. Lippu maksaa noin 5 euroa.

Jos saavut Roomaan yöllä, voit matkustaa yöbussilla Termini- ja Tiburtina-keskusrautatiesemille. Asemilta voit jatkaa matkaa taksilla. Taksimatka lentokentältä keskustaan maksaa noin 40 euroa. Lisätietoja lentokentästä on osoitteessa www.adr.it

Toinen Rooman lentokenttä eli Ciampinon lentokenttä, aeroporto GB Pastine, sijaitsee 15 kilometriä Roomasta etelään. Tilauslennot laskeutuvat pääasiassa sinne. Lentokentältä pääsee COTRAL-bussilla
Anagnina-metroasemalle. Matka kestää noin 30–40 minuuttia. Taksimatka keskustaan maksaa noin 36 euroa.

Roomaan on suoria lentoja Helsingistä, mutta konetta voi myös vaihtaa Kööpenhaminassa, Milanossa tai jossakin muussa eurooppalaisessa suurkaupungissa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer