Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Roomassa

Rooma

Rooma on trendikäs kaupunki, joka kuhisee kauppoja, tyylikkäitä tavarataloja ja hauskoja, omaperäisiä liikkeitä.

Piazza di Spagnan
ympäristössä toimii useita design-vaatteiden suuria nimiä, kuten Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Gianni Versace, Prada, Gucci ja DKNY.

Franchi on yksi Rooman vanhimmista ja parhaista herkkukaupoista. Siellä on Italian paras valikoima gourmet-tuotteita, esimerkiksi pastaa, salamia, makkaroita, juustoja ja viinejä. Täällä kannattaa tuhlata viimeiset lomarahat ennen kotiinpaluuta ostamalla upeita italialaisherkkuja tuliaisiksi. Via Cola di Rienzo 204.

Borini Tyylikkäitä kenkiä tunnetulta perheyritykseltä. Valmistetaan huolellisesti pienessä
työpajassa, viimeistellään ja myydään täällä. Kulutusta kestäviä ja aina muodinmukaisia kenkiä.
Via dei Pettinari 86, Ghetto & Campo de Fiori.

Borsalino Maailmankuulu hattuvalmistaja, joka tekee hattuja sekä naisille että miehille. Myytävänä on myös käsineitä, vöitä ja shaaleja. Via di Campo Marzio 72A Tridente.

Alan journo Trendikästä ja kallista Milanon muotia Roomassa. Tyylikkäitä ja uniikkeja luomuksia, jotka ovat saaneet innoituksensa 1930- ja 1950-lukujen muodista. Kaikessa on nimi Alan Journo.
Joukosta erottuvia, mutta hyvin kalliita vaatteita. Via Fontanella Borghese 59A, Tridente.

Nu yorica Nuorekasta ja trendikästä muotia, jossa on paljon asennetta. Rooman jetset-väki hankkii täältä kaikki vaatteensa. Ainutlaatuinen kokoelma vaatteita ja kenkiä. Piazza Pollarola 36–7, Ghetto & Campo de Fiori, www.nuyorica.it Suljettuna kaksi viikkoa elokuussa.

Rubinacci Italialaiset osaavat ommella pukuja! Täällä on käsinommeltuja pukuja, joiden kankaat ja istuvuus ovat erinomaiset. Korkealaatuista, mutta kallista. Via della Fontanella Borghese 33,
Tridente, metroasema Spagna.

Achilli al Parlamento
, Via dei Prefetti 15, Jännittävä viinikauppa, jossa on maistajaisia ja yli 50 erilaista voileipää.

Porta Portese
on Rooman suurin kirpputori, joka järjestetään joka sunnuntai. Täällä on tarjolla kaikkea mahdollista sekä vanhaa että uutta tavaraa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer