Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Rooma

Rooma

Rooma – kuuntele historian siipien havinaa

Roomasta löydät kaiken, mitä tarvitset upeaa suurkaupunkilomaa varten. Matka kaupunkiin on kuin matka ajassa taaksepäin. Kaupunki on upea sekoitus vanhaa ja uutta. Roomassa historia on kaikkialla. Täällä on Colosseum, yli 400 kirkkoa, Paavi, kardinaaleja ja keisarillinen historia. Kaikki tämä sekoittuu mukavaan arkielämään, kauniisiin palatseihin ja suihkulähteisiin. Upeaa ruokaa ja maailmankuuluja viinejä. Rentoja ihmisiä ja lukuisia terassikahviloita. Tervetuloa Roomaan, ikuiseen kaupunkiin.

Rooma on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Rooman parhaita puolia on se, että se on riittävän pieni, jotta suuriin nähtävyyksiin voi tutustua jalkaisin. Kaikkiin historiallisiin kohteisiin ja rakennuksiin on kuitenkin lähes mahdotonta tutustua yhden matkan aikana. On kuitenkin muutama kohde, joissa ensikertalaisen on Roomassa pakko käydä. Näihin kuuluvat Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Vatikaani, Pietarin kirkko sekä Michelangelon maalaukset Sixtuksen kappelissa.

Rooma ei kuitenkaan ole pelkkää historiaa, se on myös nykypäivää. Kaupunkiin mahtuu historiallisten kulttuurikohteiden lisäksi moderneja muotihuoneita, mielenkiintoisia ravintoloita ja trendikkäitä baareja. Täältä löytää kaiken mahdollisen, halusipa sitten shoppailla, ulkoilla tai nauttia hyvästä ruoasta. Rooman matkasta saa eniten irti tekemällä matkasuunnitelman siitä, mitä haluaa nähdä ja kuulla. Heitä kolikko Fontana di Trevi -suihkulähteeseen, ennen kuin poistut kaupungista. Silloin tiedät palaavasi sinne joskus.


Kartta

Header
Subject
Body
Footer