Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Rooman yöelämä

Rooma

Lot 87 Trendikäs baari, jossa on minimalistinen, pääasiassa teräksestä ja puusta tehty sisustus. Vaikuttava cocktailvalikoima, useimmat drinkit maksavat noin 5 euroa. Via del Pellegrino 87.

l ´oasi della birra Rooman mielenkiintoisin olutkellari sijaitsee Testaccion torin vieressä. Täällä on tarjolla yli 500 oluttyyppiä, mukana useita palkittuja italialaisia pienpanimoita. Piazza Testaccio 41, avoinna ma–la 19.30–01.00.

Tazio Kuohuvaa shampanjaa luksusympäristössä paparazzien kuninkaan, Tazio Secchiarolin mukaan nimetyssä paikassa. Shampanjalasillinen maksaa 5–10 euroa. Piazza Repubblica. Metroasema Repubblica, avoinna 09.00–01.00.

Antica enoteca di via della croce
Voimakkaita, uusia viinejä laseittain ja marmorikannussa. Vanha, ystävällinen viinihuone. Nälän yllättäessä tarjolla on antipastoa. Via della Croce 76 B, metroasema Spagna, avoinna 11.30–01.00.

Goa Rento
ja hullu jetset-klubi, jossa on diskomusiikkia, voimakkaita värejä ja julkkikseksi haluavia ihmisiä. Kauniiden ihmisten suosima paikka. Via Libetta 13, metroasema Garbatella. Pääsymaksu 10–20 euroa.

Piazza di siena art café
Valtava ja mahtipontinen yökerho. Täällä juhlivat Rooman vaatesuunnittelijat ja valokuvamallit. Täällä pidetään usein muotinäytöksiä ja taidenäyttelyitä. Viale di Galoppatio 33, metroasema Spagna, pääsymaksu 15–20 euroa.

La suite Kuuluisa diskoklubi. Paikka, jossa voi nähdä ja tulla nähdyksi. Via degli di Orti Trastevere 1. Pääsymaksu 15 euroa.

Alpheus. Ruusunpunainen baari, jossa on kitsch-tyylinen suihkulähde ja veistoksia. Live-bändejä, teatteria, kabareeta ja DJ. Via del Commercio 36.

Ex-Magazzini. Trendibaari, jossa DJ:t soittavat kaikkea rockista jungleen. Alakerrassa on pieni esiintymislava. Baarista näkee lavalla tanssijat, koska siinä on lasilattia. Via Magazzini Generali 8

Kartta

Header
Subject
Body
Footer