Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Palma de Mallorcan ravintolat

Palma De Mallorca

Bar Bosch. Vaatimaton kahvila ja tapaamispaikka Placa Rei Joan Carlos I -aukiolla. Bar Bosch on klassinen paikka, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1936 asti. Tapas-lautasen saa muutamalla eurolla. Voit nauttia myös voileivän tai vain kupillisen kahvia tai kylmän oluen. Placa Rei Joan Carlos I 6. Hintataso: Edullinen

Fabricia 23 sijaitsee trendikkäässä Santa Catalina. Ravintola osoite on sama kuin sen nimi. Minimalistinen ja moderni ravintola, jossa ruoka on hyvää ja perustuu mallorcalaiseen keittiöön, mutta sisältää vaikutteita Euroopan muista keittiöistä. Pääruoka maksaa noin 15 euroa. C/Fabrica 23.

Taberna la bóveda on yksi Palman asukkaiden keskuudessa suosituimmista ravintoloista, vaikka se sijaitsee Sa Llotjan turistialueella. Nauti klassisia tapaksia tai tuoreita äyriäisiä viinilasillisen kera. Loistavaa ruokaa edulliseen hintaan. Muista varata pöytä, koska ravintola on hyvin suosittu. Passeig Sagrera 3.

Baiskhi on Palman paras intialainen ravintola, jonka ruokaa ylistävät matkailutoimittajat kaikkialta maailmasta. Ravintolan hienot ruokalajit ja miellyttävä tunnelma palavine suitsukkeineen, kynttilöineen, kukka-asetelmineen ja intialaisine patsaineen tekevät Baiskhista todellakin ensiluokkaisen intialaisravintolan. Täällä on tarjolla vain kaksi hyvin laadittua ateriavaihtoehtoa, joten et voi valita väärin. Passeig Marítim 8.

Bahia Mediterraneo sijaitsee rakennuksessa, joka oli aikoinaan Palman hienoin hotelli. Sekä näköala, ruoka että palvelu ovat suurenmoisia. Parasta on, kun kesäisin voi istua ravintolan upealla terassilla. Älä unohda kameraa. Passeig Marítim 33.

Koldo Royo baskilainen ravintola, joka on luultavasti saaren paras ravintola. Ravintolalla on sama nimi kuin sitä pyörittävällä baskilaisella kokilla. Koldo Royo tarjoaa niin kutsuttua nueva cocina vascaa, joka on perinteistä baskilaista ruokaa uusin, innovatiivisin vivahtein. Ravintolalle on myönnetty yksi tähti Guide Rouge -oppaassa. Passeig Marítim 3.

Aramis. Loistokas ja trendikäs ravintola, joka on saanut innoituksensa italialaisesta keittiöstä. Hyvä palvelu ja tasalaatuista ruokaa. C/Montenegro 1

Kartta

Header
Subject
Body
Footer