Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Palma de Mallorcan yöelämä

Palma De Mallorca

Vaikka Palma ei vaivu horrokseen talvellakaan, juhlinta on paljon vauhdikkaampaa keväällä, kesällä ja syksyllä. Tämä koskee erityisesti yökerhoja. Ota huomioon, että ilta käynnistyy yökerhoissa vasta myöhään. Ennen kahtatoista tai yhtä yöllä ei kannata tulla.

Bed. Lounge-baari, josta sekä turistit että palmalaiset aloittavat useimmin illan. BED sijaitsee osoitteessa C/Jaume Ferrer 14. Avoinna 01.00 asti.

Made i Brazil. Brasilialainen baari, jossa on kitch-tyylinen sisustus, sambamusiikkia ja caipirinha-drinkkejä pöydässä. Made in Brazil sijaitsee osoitteessa Passeig Marítim 27. Avoinna ma, to ja su 03.45 asti, viikonloppuna 04.00 asti.

Barcelona Jazz Café. Täällä soitetaan jazz-, blues-, flamenco- ja latinorytmejä osoitteessa C/Apuntadores 5. Paikka on avoinna arkipäivisin 01.00 asti ja viikonloppuisin 03.00 asti

Pacha. Tanssimista äänekkään musiikin tahtiin. Paschassa meno on villiä ja kuumaa. Klubi kuuluu samalle perheelle kuin tunnettu superklubi Pacha bilesaarten ykkösellä Ibizalla. Vihreällä sisäpihalla voi haukata hieman raitista ilmaa tai nauttia drinkin tanssimisen lomassa. Tänne on pukeuduttava hyvin päästäkseen sisään. Pacha sijaitsee osoitteessa Passeig Marítim 42, suurella satamaan johtavalla tiellä, noin 800 metrin päässä laivaterminaalista. www.pachamallorca.com. Kesä-syyskuussa avoinna joka päivä 06.00 asti, loka-toukokuussa 06.00 asti to–su. Pääsymaksu noin 15 euroa.

Tito´s on Palman suurin ja kuumin yökerho, joka kilpailee ankarasti Pachan kanssa. Tito´s on hieman Pachaa kiinnostavampi ulkoasun ja sisustuksen osalta. Siellä sekoittuvat kromattu teräs ja suuret lasipinnat, jotka luovat rohkean futuristisen tunnelman. Tito’sissa on kuusi baaria ja laser-esityksiä. Soitettava musiikki on enimmäkseen kovaäänistä house- ja popmusiikkia. Tito’sin pääsisäänkäynti on Placa Gomila -aukiolla, mutta myös osoitteesta Passeig Marítim 33 pääsee sisään. Kesäkuusta syyskuun puoliväliin avoinna joka päivä 05.00 asti, syyskuun puolivälistä toukokuuhun avoinna 05.00 asti to–su. Pääsymaksu noin 15 euroa.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer