Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostoksilla Palma de Mallorcalla

Palma De Mallorca

Avinguda Jaume III. Tämä on paras ostoskatu niille, jotka ovat kiinnostuneita merkkivaatteista. Täältä on sellaisia merkkejä kuin Mango ja Massimo Dutti, tavaratalo El Corte Ingles, Cartier, Loewe, Mont Blanc, alusvaateketju Intimissimi ja Versace

Mango. Kansainvälisesti menestynyt espanjalainen vaateketju, joka kilpailee H&M:n kanssa. Avinguda Jaume III 9, www.mango.com. Avoinna maanantaista lauantaihin 10.00–21.00.

Massimo Dutti. Espanjalaista muotia, joka on hieman hienompaa kuin Mangolla. Vaatteita sekä naisille että miehille. Avda. Rey Jaime 111 10, www.massimodutti.com.

Placa Rei Joan Carlos I. Jatkamalla kävelyä Avinguda Jaume III -katua pitkin pääsee Placa Rei Joan Carlos I -aukiolle. Siellä on valtavasti kävelykatuja, joilta löytää hyviä ostospaikkoja. Torin laidassa on Palman suosittu Hennes & Mauritz -kauppa, joka avattiin kesällä 2005. Hieman lähempänä merta Passeig des Born -puistokadulla on espanjalaisen Zara-vaateketjun useita kerroksia käsittävä liike.

Zara. Espanjalainen vaateketju, joka muistuttaa kilpailijaansa Mangoa. Erittäin suosittu ja menestynyt vaateketju kaikkialla maailmassa, myös Suomessa. Jos et löydä Palmasta oikean kokoisia vaatteita, niitä voi olla saatavilla kotimaassa toimivasta Zara-liikkeestä. Muotia sekä naisille että miehille. Av Alejandro Rosello 34, www.zara.com. Avoinna maanantaista lauantaihin 10.00–21.00.

Conquistador. Paljon kauppoja löytyy hieman suuremmalta Conquistador-kadulta, joka kulkee Placa de la Reinalta kohti Placa Majoria. Kadun nimi vaihtuu Placa Major -toria lähestyttäessä muun muassa Sant Domingo -kaduksi. Hyvin lähellä Conquistador-katua sijaitsevalla Placa Cortilla ja sitä ympäröivillä kaduilla on myös runsaasti kauppoja.

Bo Concept. Sisustusketju, joka sijaitsee yhdellä Avinguda Jaume III:n poikkikaduista.  Hienoja design-huonekaluja, joita myydään sekä kohtuulliseen että kalliiseen hintaan. Bo Concept toimii myös Pohjoismaissa. C/Protectora 10 Edificio Sa Clastra, www.boconcept.com. Avoinna arkisin 10.00–20.30, lauantaisin 11.00–20.30.

El Corte Ingles. Suuri tavarataloketju, josta saa muun muassa kosmetiikkaa, kelloja ja vaatteita. Näitä tavarataloja on Palmassa kaksi: Avinguda Jaume III 15, www.elcorteingles.es. Toinen tavaratalo sijaitsee osoitteessa Avenida de Alexandre Roselló 12–16.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer