Lufthansa - parhaat hinnat

Liikkuminen Mallorcalla

Palma De Mallorca

Jos aiot pysytellä vain Palman keskustassa, et oikeastaan tarvitse mitään liikennevälineitä. Omat jalat riittävät siellä hyvin. Jos haluat kuitenkin matkustaa bussilla, voit käyttää Palman kattavaa bussiverkostoa.  Bussiasema sijaitsee Placa Espanyalla, ja kaupungin keskustan läpi kulkee bussi numero 2. Jos ajat keskustassa, lippu maksaa noin yhden euron.

Voit valita myös turistibussin. Ne ovat punaisia ja seisovat rivissä eri puolilla Palmaa. Kun nouset bussiin, saat 24 tunnin lipun. Lipun avulla voit nousta pois ja kyytiin vuorokauden aikana niin monta kertaa kuin haluat. Bussi kulkee monien jännittävien nähtävyyksien kautta sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Kierrokset lähtevät noin 20 minuutin välein, ja kuulokkeista voi kuunnella selostuksia ohitettavista paikoista eri kielillä, muun muassa suomeksi. Lippu maksaa noin 13 euroa, ja kuulokkeet sisältyvät hintaan.

Palma de Mallorca on hyvä lähtöpaikka, jos haluaa tutustua muihin alueisiin Mallorcalla. Vuokra-auto on hauskin tapa liikkua saarella. Jos haluat varmistaa, että saat käyttöösi vuokra-auton, voit varata auton meiltä tältä supersaver.fi-sivustolta >>

Kartta

Header
Subject
Body
Footer