Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

New Yorkin ravintolat

New York

Koska New York on koko maailmalle kuuluva kaupunki, täällä ovat edustettuina myös maailman kaikki keittiöt. Tarjolla on kaikkea mahdollista meksikolaisesta tulisuudesta hieman miedompaan pohjoismaiseen ruokaan. Kaupungissa on mahdollista aterioida sekä edullisesti että huippukalliisti. Anna mielikuvituksen virrata ja tee päivällisestä elämys.

Golden Bridge, 50 Bowery, www.goldenbridgerestaurant.com. Jos haluat syödä edullisesti ja hyvin, Chinatown on loistava vinkki. Siellä on vieri vieressä yksinkertaisia, mutta laadukkaita ravintoloita, kuten Golden Bridge. Hintataso: Edullinen.

Pearl Oyster Bar, 18 Cornelia St, www.pearloysterbar.com. Pöytää ei voi varata etukäteen, mutta on ehdottomasti odottamisen arvoista päästä nauttimaan vasta keitetystä hummerista valmistettua ruokaa. Sijaitsee West Villagessa. Hintataso: Keskitasoa.

Russian Samovar, 256 W 52nd St. Tämän lähemmäksi Venäjää ei New Yorkin keskustassa pääse. Viihtyisä, kitsch-henkinen ja suosittu paikka lähellä teatterikortteleita. Hintataso: Keskitasoa.

Aquavit, 65 E 55th St, www.aquavit.org. Ruotsalaisen mestarikokin Marcus Samuelssonin hintava krouvi Manhattanilla. Hintataso: Kallis.

Island burgers and shakes
, Paljon hampurilaisia uusissa ja epätavallisissa muodoissa. Syö hampurilaisesi kanssa avokadoa, pekonia ja ruisleipää. Saatavilla on myös salaatteja ja feta-maitopirtelöitä. Sijaitsee Hell’s Kitchenin alueella. 766 Ninth Ave, 51:n ja 52:n kadun välissä

Katz delikatessen, Klassisnen herkkukauppa Lower East Sidessa. Tunnettu pastramivoileivistään. Täällä on myös kuvattu kuuluisa orgasminteeskentelykohtaus elokuvaan Kun Harry tapasi Sallyn.  205 East Houston St, Eighth Ave ja Hudson River, www.katzdeli.com.net/eating/toeat.html

Negril village, Katkarapuja kookoksen ja tulisen ananassalsan kera. Tasokas jamaikalainen ravintola, jossa on oikeat kynttilät. 70 W 3rd St La Guardia Pl:n ja Thompson St:n välissä

Tamarind, Tyylikäs intialainen ravintola, jossa on tarjolla lootusjuurella täytettyjä nyyttejä, rapeita tandooriruokia ja kuohkeaa naan-leipää. 41–43 E 22nd St Broadwayn ja Park Ave Southin välissä, www.tamarinde22.com.

Nobu New Yorkin paras japanilainen. Julkkispaikka, josta on tullut turistien suosikki. Pöydän saaminen on vaikeaa. 105 Hudson St.

Five points Sympaattinen kortteliravintola, jossa muutamia kestosuosikkeja täydennetään päivän ruokalajeilla. Amerikka yhdistyy Välimereen. Aina mehukkaita pihvejä. Aina maistuvaa. 31 Great Jones St Boweryn ja Lafayette St:n välissä, Hintataso: Kallis

Gotham bar and grill West Villagessa sijaitseva huipputasokas ravintola, jossa työskentelee yksi kaupungin tähtikokeista, Alfred Portale. Lammasta, hummeria ja odottavia limusiineja. 12 E 12th St Fifth Avenuen ja University Pl:n välissä,

Peter Luger Vanha saksalainen oluthalli, joka on perustettu 1800-luvun lopulla. Viime aikoina muuttunut kohteeksi, johon täydellisen pihvin metsästäjät vaeltavat. Monien mielestä Pohjois-Amerikan paras. 178 Broadway/Driggs Avenue, Williamsburg, Brooklyn.

Fresh Avainsana on tuoreus. Bostonin makrillia, sinisiä rapuja Marylandista ja meren herkkuja. Yksi kaupungin johtavista kalaravintoloista. Sijaitsee Tribecassa. 105 Reade St Churchin ja West Broadwayn välissä.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer