Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset New Yorkissa

New York

Chelsea Market, 75 Ninth Ave 15th- ja 16th-kadun välissä, www.chelseamarket.com. Valikoima ihania kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, jotka toimivat vanhoissa, vuonna 1890 rakennetuissa tehdastiloissa. Monia tehdasajan yksityiskohtia on vielä jäljellä. Karkeat tiiliseinät, kulunut lattia ja paljaat vesijohdot ovat osa tunnelmaa, jota täydentävät sopivat taideteokset sekä ruokaan, viiniin ja kodinsisustukseen keskittyvät liikkeet.

Bloomingdale’s
, 1000 Third Ave, Yksi Yhdysvaltain suurimmista tavarataloista. Jos jotakin ei löydy täältä, sitä ei ole olemassa. Turistien keskuudessa kaupungin suosituin ostoskeskus.

Madison Ave, E 42nd- ja E 77th -kadun välissä. Täällä on design-liikkeitä vieri vieressä. Edustettuina ovat muun muassa Barney's, Brooks Brothers, Calvin Klein, Gianni Versace, Armani, Givenchy, Polo/Ralph Lauren, Prada, Valentino ja Yves St Laurent.

Saks Fifth Avenue
, 611 5th Ave. Klassinen luksustavaratalo vastapäätä Rockefeller Centeriä. Täällä myydään Chanelia, Marc Jacobsia, Escadaa ja monia muita merkkejä.

Barneys New York Hienostunut tavaratalo, jossa myydään parhaita ja laadukkaimpia merkkejä. Saatavilla on kaikkea vaatteista kodintarvikkeisiin. 660 Madison Ave, 61st St,

J&R Shoppingcenter Käsittää kokonaisen korttelin kaikenlaisia elektroniikkakauppoja. Nippelihullun paratiisi! J&R, 23 Park Row Ann- ja Beekman-katujen välissä, lähellä City Hallia.

Marc Jacobs
Muotimaailman kirkkaimmalla tähdellä on useita liikkeitä Manhattanilla. Upeita vaatteita, joissa on ripaus indie-tuntua. 385 Bleecker St, lähellä Perry-katua
 
Tokyo 7
Mahtava second hand -kauppa East Villagessa. Poikkeuksellisen hyvä valikoima. Tämä on kaikkien vintage-harrastajien paratiisi. Käytettyjä merkkivaatteita hyvään hintaan. 64 E 7th St, First ja Second Avenuen välissä.

Barnes & Noble Yhdysvaltojen suurin kirjakauppa. Suuren mittakaavan kauppa, mutta saatavilla ovat kuitenkin useimmat kirjat. 33 E 17th St, Broadwayn ja Park Ave Southin välissä.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer