Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

New Yorkin yöelämä

New York

New York on kaupunki, joka ei nuku koskaan. Täällä voi tanssia pitkälle aamuyön tunteihin, ja klubien ja baarien valikoima on valtava. Täällä on jotakin jokaiseen makuun.

Beauty bar Gramercyssa sijaitseva entinen kauneussalonki on saanut uuden elämän trendikkäänä baarina. Varsinainen neronleimaus on kuitenkin entisen toiminnan säilyttäminen. Täällä voi nimittäin hoidattaa kyntensä siemaillessaan Cosmopolitania. 231 E 14 st, lähellä Second Avenueta.

King Cole bar Täällä keksittiin aikojen alussa juoma nimeltä Bloody Mary, mutta siitä käytettiin ensin nimeä Red snapper. Tyylikäs sisustus nahkanojatuoleineen ja mahonkiseinineen. St Regis Hotel, 2 E 55th St Fifth- ja Madison Avenuen välissä.

The world bar, jossa on ehkä maailman kalleimmat drinkit. Ruokalistalla on jopa 65 dollarin hintaisia cocktaileja. Tyylikäs ja uudenaikainen baari maailman korkeimman vuokratalon pohjakerroksessa. Trump World Tower, 845 United Nations Plaza, 47th- ja 48th -katujen välissä.

Cielo Rento klubi, joka sijaitsee Manhattanin muuten kankeassa osassa. Kuuma tanssilattia ja tunnetut tiskijukat. Täällä soitetaan house- ja osittain myös teknomusiikkia. 18 Little West 12th St, www.cieloclub.com.

Club New York Salsa- ja latinoklubi, jossa voi törmätä kuuluisuuksiin. 252 W 43d St Broadwayn ja Seventh Avenuen välissä.

Marquee Chic -klubi Chelseassa. Paikka on uskomattoman suosittu, joten sisään voi olla vaikea päästä. Miljöö on paljon tärkeämpi kuin musiikki 289 Tenth Avenue, 26th- ja 27th-katujen välissä,  www.marqueeny.com.

Lenox Lounge, 288 Lenox Ave/Malcolm X Blvd, www.lenoxlounge.com. Klassinen Harlem-kohde, jossa on esiintynyt muun muassa Billie Holiday. Nykyään lavalle astuu sekä harrastelijoita että megatähtiä.

Blue Note, 131 W 3rd St, www.bluenote.net. Klassinen jazz-klubi, joka käyttää itsestään nimitystä "the jazz capital of the world".

Bowery Ballroom, 6 Delancey St, www.boweryballroom.com. Erinomainen paikka bongata nuoria, lupaavia indie-bändejä. Viihtyisä lounge-tila niille, jotka eivät välitä musiikista.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer