Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Liikkuminen New Yorkissa

New York

New Yorkista saa eniten irti kävelemällä ja tutustumalla kaikkiin ainutlaatuisiin kaupunginosiin, mutta joskus on kuljettava pitempiä matkoja, jolloin on kätevintä käyttää metroa. New Yorkissa on yksi maailman suurimmista ja edullisimmista metroista. Lisäksi metro on todella siisti ja turvallinen. Kertalippu maksaa noin kaksi dollaria, mutta jos viivyt kaupungissa hieman pitempään, kannattaa ostaa päivä- tai viikkolippu. Viikkolipun tai kymmenen matkan lipun voi ostaa metron sisäänkäynneiltä. Lippuja saa joko lipunmyyjiltä tai seteleillä ja käteiskorteilla toimivista automaateista.

Napsauta tätä, jos haluat katsella karttaa New Yorkin metroverkostosta >>

Bussiverkosto on kattava, ja takseja on joka puolella. Niillä liikkuminen kuitenkin kestää kauemmin, etenkin ruuhka-aikaan. Mikä olisikaan tyypillisempää New Yorkille kuin keltainen taksi? Taksit ovat edullisia ja kulkevat nopeasti ruuhka-aikoja lukuun ottamatta.

Auton vuokraaminen omaan käyttöön voi tuntua pelottavalta, mutta ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Ajaminen vaatii vain hieman enemmän tarkkaavaisuutta, mutta mahdollistaa pääsyn hankalakulkuisempiin kaupunginosiin ja nopean yleiskuvan saamisen koko kaupungista.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer