Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Bangkokin ravintolat

Bangkok

Ruokailu Thaimaassa ja erityisesti Bangkokissa on yhtä suuri elämys kuin Pariisin tai Rooman hienoimmissa ravintoloissa. Erona on vain se, että Thaimaassa siihen on varaa. Upeat makuelämykset odottavat, oli kyseessä sitten katukeittiö tai luksusravintola.  Thaimaalaiset ruoat yhdistyvät Bangkokissa. Täältä saa eteläthaimaalaista ruokaa, tulista isaania, chiangmai-makkaraa sekä Siam-lahden äyriäisiä. Bangkokista saa myös muun Aasian, kuten Intian, Kiinan, Vietnamin, Laosin ja Japanin ruokalajeja. Jos pidät länsimaisesta ruoasta, sitä löytyy etenkin Sukhumvit Roadilta sekä pienemmässä mittakaavassa Khao San Roadilta. Jos haluat syödä thaimaalaista niin hyvin ja edullisesti kuin mahdollista, käy jollakin ruokatorilla. Illallinen keskitason ravintolassa maksaa noin 5 euroa.

Ravintolavinkkejä

Anna’s Café, Sala Daeng, Silom (noin 200 metriä katua pitkin Silomista), puhelin 02-632 02 19, www.annascafes.com. Thai-ruokaa, josta uneksii useita viikkoja jälkikäteen. Jotkin ruokalajit ovat erittäin tulisia. Tyylikäs ja elegantti olematta kallis. Useissa paikoissa kaupungissa. Hintataso: Keskitasoa.

Reflections, 85 Soi Ari, Phaholyothin, skytrain-asema Ari, puhelin 02-270 33 44. Tämä vielä löytämätön ravintola ja hotelli on oikea kitsch-pamaus. Vaaleanpunaista, tekokultaa, vaaleansinistä ja muovia. Thaimaalaista ja japanilaista ruokaa. Ystävällinen ja hauska tunnelma. Hintataso: Keskitasoa.

Eat Me, Pipat 2, puhelin 02-238 09 31. Siisti, omaperäinen, tunnelmallinen ravintola, jossa on erinomainen palvelu. Hyvin tunnettu ja lähes aina täynnä. Varaa pöytä hyvissä ajoin. Keittiö on yhdistelmä australialaista, thaimaalaista ja välimerellistä ruokaa. Nahkanojatuolit ja valkoiset seinät. Joitakin paikkoja on myös parvekkeella. Hintataso: Keskitasoa/kallis.

Supatra River House, 266 Soi Wat Rakhang, Thanon Arun Amarin, puhelin 02-411 03 05. Täällä tarjoillaan loistavaa thai-ruokaa, joka ei tuota kenellekään pettymystä. Paikasta on näkymä Chao Phraya -joelle, ja ilmaisveneillä pääsee joen ylitse Tha Maharat -laiturilta Thanon Maharat -kadulla (suoraan etelään kansallismuseosta). Hintataso: Keskitasoa.

Bang Poo Seafood, Samut Prakan. Samut Prakanin esikaupunkiin ja merelle on tehtävä sijainnin vuoksi päiväretki, mutta se kannattaa. Aallonmurtajalla on useita äskettäin rakennettuja ravintoloita. Niitä ympäröivät lokit ja kalastusalukset. Monet thaimaalaiset käyvät täällä, eikä turisteja näy juuri lainkaan. Erinomaisia kala- ja äyriäisruokia hyvin edulliseen hintaan. Ravintola kuuluu armeijan virkistyskeskukseen Bang Poo Resortiin. Hintataso: Edullinen.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer