Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Bangkokin kaupunginosat

Bangkok

Bangkokissa ei ole varsinaista ydinkeskustaa, vaan se koostuu eri kaupunginosista. Suuri Chao phraya -joki jakaa Bangkokin kahteen osaan. Itärannalla on pääasiallinen Bangkok eli Krung thep, jossa useimmat nähtävyydet, kaupat, hotellit ja ravintolat sijaitsevat. Länsirannalla on Thonburi, jossa on vaatimattomampia asuinkortteleita, venekanavia ja kuuluisa Wat Arun -temppeli.

Ratnakosin on Bangkokin kulttuurin keskus. Siellä sijaitsee kuninkaallisen palatsin alue, jossa Wat Phra Kaeosin temppelikatot ja kulta kimaltavat. Palvottu smaragdibuddha istuu täällä kultajalustallaan. Ratnakosin sijaitsee Chao Phraya -joen ja Banglamphun /Khao San Roadin suurten turistikortteleiden välissä.

Banglamphu / Khao san road on Bangkokin suurin turistialue, jossa liikkuu lähinnä nuoria reppumatkaajia. Täällä on paljon edullisia hotelleja, matkatoimistoja, baareja, edullisia ravintoloita ja rihkamakauppoja. Tämä sopii matkaajille, jotka haluavat asua erittäin edullisesti ja tuntea olonsa kotoisaksi. Alueella on kuitenkin ollut ongelmia varkauksien suhteen, joten ole tarkkaavainen.

Chinatown. Chinatownissa ei ole epäilystäkään siitä, että ollaan Aasiassa. Tämä on vanhaa Bangkokia, jossa on vaurioituneita julkisivuja, pienten kujien sokkeloita, värikkäitä markkinapaikkoja, sekä ruokaa ja hedelmiä myyviä katukauppiaita. Alueella näkee Thaimaan pääkaupungin arkea läheltä. Chinatown on hyvä asuinalue, jos haluaa välttyä vilkkaimmalta liikenteeltä ja olla lähellä jokea. Täällä on joukko pienempiä hotelleja sekä viiden tähden hotelli Royal Orchid Sheraton.

Silom road on yksi Bangkokin suurimmista kauppakaduista. Sitä reunustavat ostoskeskukset, ravintolat, suurlähetystöt ja hotellit. Silom Road sijaitsee eteläisessä Bangkokissa ja ulottuu idässä Lumphini Parkiin asti. Skytrain-asema on Sala Daeng.

Siam Square on Bangkokin talouselämän sydän. Siam Squarella kävellessä tuntuu samalta kuin missä tahansa länsimaassa. Täällä on pilvenpiirtäjiä, lukuisia ostoskeskuksia ja tavarataloja, World Trade Center, McDonalds ja Starbucks. Liikealueelle pääsee seuraavilta neljältä skytrain-asemalta: National Stadium, Central Station, Ratchadamri ja Chit Lom.

Sukhumvit Road Bangkokin kymmenen kilometriä pitkä paraatikatu. Arvokas Sukhumvit huokuu sekä kasvua että uskoa tulevaisuuteen. Kadulta löytyy kaikki mahdollinen. Pilvenpiirtäjiä, jättiläismäisiä ostoskeskuksia, lasia, betonia ja paljon huvituksia klubien, baarien, ravintoloiden ja hotellien muodossa. Sivukaduilla on hyvinhoidettuja asuinalueita.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer