Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Bangkokin yöelämä

Bangkok

Khao San Roadilla ja sen poikkikaduilla on useita baareja, jotka sopivat erinomaisesti parin kylmän oluen siemailuun ja ihmispaljouden katseluun.

Water Bar, 107/3 Th Rangnam, puhelin 02-642 76 99. Thaimaassa käydessä on ehdottomasti maistettava paikallista Mekhong-viskiä. Tässä baarissa on tapana sekoittaa viski kolajuomaan, soodaveteen ja jäähän tietyllä rutiinilla.

Bed Supperclub, 26 Sukhumvit Soi 11 (skytrain-asema Nana), puhelin 02-651 35 37, www.bedsupperclub.com. Bangkokin futuristisin baari. Täällä maksetaan juomien lisäksi yhtä lailla elämyksestä. Sisustus on jotakin avaruusaluksen, solariumin ja jättiläismäisen pakastimen väliltä. Bed Supperclub on trendikäs paikka, johon pukeudutaan hyvin. Se ei siis sovi, jos haluaa tutustua Bangkokin katuelämään kuluneissa varvastossuissa ja t-paidassa.

Moon Bar (Vertigo)
, 21/100 South Sathon Road, (skytrain-asema Lumpini). Moon Bar (Vertigo) sijaitsee Banyan Treen katolla 61. kerroksessa. Täältä on uskomattoman hienot näkymät.

Absolute Bangkok
, 23/51 Zone F, Royal City Avenue Thanon Petchaburin päässä, puhelin 02-203 06 69. Baarissa on kolme kerrosta. Se on yksi parhaista ja trendikkäimmistä, kun haluaa sekä siemailla drinkkejä että tanssia samalla. Absolute Bangkok sijaitsee hieman Sukhumvitista koilliseen.

Q Bar, 34 Sukhumvit, Soi 11, puhelin 02-252 32 74. Erittäin trendikäs ja hämärä paikka, jossa on osaavat baarityöntekijät. Samanniminen kuin kuuluisa Saigonissa sijaitseva klubi, vaikka miljöö on kuin suoraan New Yorkista. Maailmantähdet käyvät täällä vieraillessaan Bangkokista, joten pidä silmät auki. Viikonloppuisin sisäänpääsy maksaa 500 bahtia. Hintaan sisältyy kaksi drinkkiä.

Club, sijaitsee Khao San Roadin oikealla puolella, puhelin 02-629 10 10. Täällä käy nuoria thaimaalaisia, mutta vähemmän länsimaalaisia, vaikka paikka sijaitsee keskellä Khao San Roadia. Musiikki on sekalaista. Paikassa soitetaan sekä uusimpia hittejä että suosittua thai-musiikkia. Useita kerroksia.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer