Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Liikkuminen Bangkokissa

Bangkok

Sekä Bangkokin Skytrain että metro ovat erittäin uudenaikaisia ja nopeita kulkuvälineitä. Matkustaminen on miellyttävää ilmastoiduissa olosuhteissa, ja samalla välttyy kaupungin melko holtittomalta katuliikenteeltä. Toinen hyvä tapa kulkea Bangkokin läpi on jokilaiva.

Bangkokissa sanotaan olevan maailman vilkkain liikenne, ja sitä voi olla hyvä välttää, vaikka bussi onkin hyvin edullinen tapa liikkua. Liikenteessä on paljon ilmastoituja, siistejä busseja, joissa ei ole liikaa ihmisiä. Myös taksit ovat edullisia. Käytä kuitenkin vain mittarilla varustettuja takseja ja vältä ruuhkia, jotka ovat pahimmillaan kello 7 - 10 ja 15 - 20.

Bangkokin kuuluisin kulkuväline, kolmipyöräinen moottoripyörätaksi tuk-tuk, kulkee usein nopeammin ruuhkassa. Se on kuitenkin myös kallein liikkumistapa, ja kyydissä altistuu pahoin pakokaasulle.   

Hua lamphong tarkoittaa thain kielessä suurta kaiutinta, ja nimi kuvaa Bangkokin keskusasemaa hyvin. Se on vilkas paikka, joka kuhisee junia ja matkustajia. Asema sijaitsee joen, Chinatownin ja Wat Traimit -temppelin lähellä.

Napsauta tätä jos haluat katsoa Bangkokin metroverkoston karttaa >>

Kartta

Header
Subject
Body
Footer