Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Ostokset Bangkokissa

Bangkok

Bangkokissa on valtavasti ostosmahdollisuuksia, ja hinnat ovat aina kohtuulliset. Täällä on kaikkea ylellisistä ostoskeskuksista pieniin, omaperäisiin toreihin, joilla voi tehdä todellisia löytöjä.

Bobe market on edullinen, hauska ja aidosti thaimaalainen. Hinnat ovat sensaatiomaisen alhaiset. Täältä löytyy käsin ommeltuja kiinalaisia paitoja, puuvillahousuja, merkkituotejäljitelmiä, urheiluvaatteita ja lastenvaatteita. Monet niistä valmistetaan tässä jättiläismäisessä kanavien, sulkujen, kangaspakkojen ja juuttisäkkien sokkelossa.

Chatuchak-puistossa on viikonlopputori Chatuchak. Täällä on paljon pöytiä, joissa myydään vaatteita, kelloja, nahkaa, laukkuja ja soittimia. Puistossa on myös paljon pieniä ravintoloita.

River City -liikekeskus on usean kerroksen ostoskeskus, jossa on hieman kalliimpia laatutavaroita, esimerkiksi vaatteita, kenkiä, koruja ja taidetta.

World Trade Center. Länsimainen ostoskeskus, jossa on usean kerroksen verran merkkivaatteita, kirjakauppoja, leluja ja ravintoloita.

MBK. Suosittu ostoskompleksi, joka on enemmän kuin basaari. Täällä on kaoottista vilinää sekä laaja tuotevalikoima. Hinnat ovat keskustan alhaisimmat ja laatu kelvollista. Valikoima ulottuu vaatteista, kiikareista ja säilykkeistä kotiteatterilaitteisiin.

Siam paragon Jättiläismäinen tavaratalo Squarella. Täällä on muodin uusimmat tuulet, autojen esittelyhuone, herkkutori, fitness-keskus ja elokuvapalatsi.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer