Viimeisin lentohaku

Etihad destinationsguide

Lufthansa - parhaat hinnat

Etihad Airways - Maailman johtava lentoyhtiö


Etihad Airways

Mukavan matkustamisen ei tarvitse olla kallista.

Maailman johtava lentoyhtiö

Kun Etihad Airways perustettiin vuonna 2003, tavoitteena oli luoda yksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Etihad Airways on pääsemässä tavoitteeseensa, sillä se on muun muassa nimetty ”Maailman johtavaksi lentoyhtiöksi” neljänä peräkkäisenä vuonna (2009, 2010,2011,2012).

Tämän ilmailualan ”Oscar-palkinnon” Etihad Airways on ansainnut inspiroivalla palvelullaan ja modernilla laivastollaan, jonka keski-ikä on vain 4 vuotta.

30kg matkatavaraa maksutta

Etihad Airwaysin suosituin, ja ehkä myös helpoin palvelu, on jopa 30kg matkatavaran kuljettaminen veloituksetta. Tämä koskee myös lapsia (30kg matkatavaraa ei koske lentoja jotka operoi Air Berlin).

Palvelu lennolla

Voit valita jopa kolmen lämpimän aterian väliltä. Mukavat istuimet liikuteltavilla pää- ja jalkanojilla, sekä suuret tyynyt ovat tärkeitä mukavuuksia pitkien lentojen aikana.

Nauti valikoiduista viineistä ja coktaileista (maksutta). Yölennoilla matkustajille jaetaan toalettilaukut.

Viihde lennolla

Voit valita yli 650 tunnin edestä viihdettä, ja istuimesi edessä on yksi ilmailualan suurimmista näytöistä (10.4 tuumainen kosketusnäyttö).

Valitse suosikkisi uusimpien Hollywood- tai Bollywood-elokuvien, TV-sarjojen, musiikin tai interaktiivisten pelien joukosta.

Istuimessasi on myös pistoke, jossa voit ladata vaikka kannettavan tietokoneesi tai iPodin.

Lapset lennolla

Tarjolla on myös laaja valikoima lasten elokuvia, TV-sarjoja ja pelejä. Lapset voivat nauttia myös erityisestä lasten menusta (tilattava varausvaiheessa tai viimeistään 48h ennen lähtöä).

Faktaa:

Etihad Airways on Arabiemiraattien kansallinen lentoyhtiö, jonka kotipaikka on Abu Dhabi. Tänä päivänä Etihad Airways lentää yli 80 kohteeseen 70 modernilla lentokoneella.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Tukholma 131,03 €     27 kesäk. 27 kesäk.
Helsinki Milano 161,52 €     11 syysk. 15 syysk.
Helsinki Malaga 206,89 €     7 elok. 14 elok.
Helsinki Lontoo 209,67 €     23 kesäk. 27 kesäk.
Helsinki Berliini 210,38 €     18 kesäk. 21 kesäk.
Helsinki Alicante 222,70 €     4 syysk. 18 syysk.
Header
Subject
Body
Footer