Lufthansa - parhaat hinnat

Aeroflot


Aeroflot Russian Airlines

Venäjän kansallinen lentoyhtiö Aeroflot perustettiin vuonna 1932. Aeroflotin kotikenttä on Moskova ja kotimaan reittien lisäksi se lentää moniin kohteisiin maailmanlaajuisesti, muun muassa Bangkokiin, Delhiin ja Pekingiin. Aeroflot lentää tällä hetkellä 118 kohteeseen 51 maassa.

Vuosien 2014-2015 välisenä aikana Aeroflotilla tulee olemaan yksi moderneimmista laivastoista ja yli 125 lentokonetta. Vuoden 2013 loppuun mennessä Aeroflot tarjoaa WiFi Internet-yhteyden neljään uuteen Boeing B777 ja 22:een Airbus A330 koneeseen. Aeroflotin tavoitteena on olla yksi Euroopan menestyneimmistä lentoyhtiöistä ja 20 suurimman lentoyhtiön joukossa maailmassa. Aeroflot on SkyTeam allianssin jäsen.

/files/image/aeroflot-ssairline-485px.jpg - aeroflot-ssairline-485px.jpg


Vuonna 2011 Aeroflot pääsi maineikkaalle parhaiden lennolla tarjottavien ruokien Top 10 -listalle. Eritoten Business-luokan menu on kuin ruokailisi gourmet-ravintolassa 10 000 metrin korkeudessa. Aeroflotin ruokatarjoilu on huippukokkien suunnittelema. Aeroflot on tarjonnut vuodesta 2010 lähtien Business-luokan matkustajille tunnetun ranskalaisen shampanjatuottajan Louis Roedererin shampanjaa. Aeroflotin viinilistalla on laaja tarjonta hyviä puna- ja valkoviinejä ympäri maailman.

Jos matkustat Business-, Economy Premium- tai Premium Comfort -luokassa, voit ottaa mukaasi 2x23kg matkatavaraa. Muihin Economy-luokan lippuhin kuuluu 1x23kg matkatavaraa. Intian, Kiinan ja Hanoin lentolippuihin kuuluu aina 2x23kg matkatavaraa. Voit myös ottaa mukaasi lennolle 10kg käsimatkatavaraa per henkilö.

Comfort-luokka on käytössä uusilla Boeing B777 - 300ER lennoilla Moskovasta New Yorkiin, Petropavlovsk-Kamchatskiin sekä Vladivostokiin.

Tervetuloa Aeroflotin lennolle!


Header
Subject
Body
Footer