Viimeisin lentohaku

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Lentoyhtiöt


Supersaver tarjoaa valittavaksesi satoja lentoyhtiöitä joiden kanssa teemme yhteistyötä. Yhteistyökumppaneidemme avulla meillä on mahdollisuus tarjota teille markkinoiden parhaita hintoja maailman johtavista lentoyhtiöistä, hotelleista sekä autovuokraamoista.

Hakiessasi lentoa kauttamme tarjoamme aina ensimmäisenä edullisimman hintavaihtoehdon. Haluamme että sinulla matkustajana on mahdollisuus valita juuri sinulle parhaiten sopiva lentoyhtiö.Hakukoneemme kautta löydät helpoiten etsimäsi matkan. Voit myös hakea matkan suosimallasi lentoyhtiöllä jolloin näkyvät ainoastaan kyseisen lentoyhtiön hinnat.

Valittuasi matkakohteen ja lentoyhtiön voit maksaa matkan helposti internetissä. Hotellit ja vuokra-autot voit luonnolisesti hakea samalla tavalla. Toimistomme kuuluu kansainväliseen IATA yhdistykseen.

Varatessasi matkan meiltä voit olla varma että valitset kumppanin jolla on korkeat laatukriteerit ja joka pyrkii pitkäjänteisyyteen. Alla on osa lentoyhtiöistä joiden lippuja välitämme. Lisätietoa lentoyhtiöstä klikkamalla lentoyhtiön nimeä.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Tukholma 152,10 €     23 jouluk. 5 tammik.
Helsinki Berliini 166,19 €     31 tammik. 7 helmik.
Helsinki Lontoo 166,66 €     15 helmik. 18 helmik.
Helsinki Barcelona 206,93 €     6 helmik. 10 helmik.
Helsinki Malaga 217,86 €     21 helmik. 25 helmik.
Helsinki Amsterdam 230,36 €     29 maalisk. 31 maalisk.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Bangkok 1 415,06 €     2 tammik. 13 maalisk.
Header
Subject
Body
Footer