Viimeisin lentohaku

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Austrian Airlines


Austrian Airlines

Austrian Airlines on vuonna 1957 perustettu itävaltalainen lentoyhtiö. Lentoyhtiön kotikenttä on Wienin lentokenttä ja Austrian Airlines lentää tällä hetkellä lähes viiteenkymmeneen kohteeseen Euroopassa ja Lähi-Idässä. Helsingin ja Wienin väliset suorat lennot operoi tytäryhtiö Tyrolean Airways joka tunnetaan myös nimellä Austrian Arrows. Austrian Airlines kuuluu Star Alliance-lentoallianssiin.

Austrian Airlines lentää noin 130 kohteeseen 66 maahan Wienin kautta ja on erikoistunut erityisesti kohteisiin Itä-Eurooppassa ja Lähi-Idässä. Yhtiön laivasto on yksi maailman nykyaikaisemmista ja sen ikä on alle Euroopan keskiarvon. Yli 10 miljoonaa matkustajaa vuosittain valitse lentoyhtiökseen Austrianin.

Lentokenttä Wien

Austrian Airlines kotikenttä on Wien. Siirtyminen lentokentältä Wienin keskustaan on sekä helppoa että myös nopeaa - junalla matka taittuu alle 20 minuutissa. Wienin lentokenttä on Euroopan nopeimpia kauttakulkumatkustajille (vaihtoaika jopa vain 25 min) ja kävelymatkaa porttien välillä on korkeintaan 500m.

Suurin Itä - Eurooppaan

Austrian lentää 48 kohteeseen Keski- ja Itä-Euroopassa. Yhtiö lentää myös mm. seuraaviin Lähi-Idän ja Balkanin kohteisiin: Dubai, Erbil, Kairo, Pristinan, Sarajevo, Skopje, Split, Teheran ja Tel Aviv.

Yhtiöllä on myös lentoja Euroopan suurimpiin kaupunkeihin kuten Ateena, Barcelona, Istanbul, Nizza, ja Thessaloniki. Austrian lentää myös lentää muutamiin kohteisiin Aasiassa (mukaan lukien Bangkok) ja Yhdysvalloissa (mukaan lukien New York) sekä Kanadassa.

Erinomaista palvelua lennolla

Austrian on tunnettu erinomaista palvelusta lennolla, ja onkin voittanut useita asiakastyytyväisyyspalkintoja eri kilpailuissa. Lämmintä ruokaa tarjoillaan aina pitkillä lennoilla, mutta myös kaikilla lennoilla Helsingin ja Wienin välillä.

Star Alliance

Star Alliance on vuonna 1997 perustettu maailman ensimmäinen globaali lentoyhtiöallianssi. Star Alliance –verkostoon kuuluu 26 lentoyhtiötä jotka ovat Adria, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Blue1, BMI, Brussels Airlines, Continental Airlines, Croatia Airlines, Egyptair, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, SAS, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airlines, Spanair, Swiss, TAP Portugal, Thai, Turkish Airlines, United ja US Airways. Vuoden 2010 aikana brasilialainen TAM tullee liittymään Star Alliancen jäseneksi.

Star Alliance kuljettaa vuosittain yli 600 miljoonaa matkustajaa yli tuhannelle lentokentälle 175 maahan ympäri maailmaa. Määrä vastaa yli neljännestä maailman kokonaislentomatkustuksesta. Star Alliancen kokonaislaivueeseen kuului 2009 yli 3900 lentokonetta tehden lähes 20.000 päivittäistä lentoa.

/files/image/new-star-alliance.gif - new-star-alliance.gif
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Tukholma 120,29 €     18 tammik. 21 tammik.
Helsinki Lontoo 145,47 €     20 helmik. 23 helmik.
Helsinki Berliini 155,76 €     31 maalisk. 10 huhtik.
Helsinki Milano 200,97 €     20 helmik. 23 helmik.
Helsinki Barcelona 206,93 €     6 helmik. 10 helmik.
Helsinki Amsterdam 207,84 €     15 maalisk. 18 maalisk.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Bangkok 1 415,06 €     2 tammik. 13 maalisk.
Header
Subject
Body
Footer