Viimeisin lentohaku

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Finnair


Finnair

Vuonna 1923 perustettu Finnair on Pohjoismaiden vanhin lentoyhtiö. Se on lentänyt Tukholma-Helsinki-reittiä vuodesta 1924 eli pian 100 vuotta! Viime vuosina Finnair on panostanut Aasian-lentoihin onnistuneesti, joten se tarjoaa joka viikko lähes 200 lähtöä Aasiaan. Siksi Finnair on Euroopan kolmanneksi suurin Aasiaan lentävä lentoyhtiö.

Finnair tarjoaa 19 päivittäistä lähtöä Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja Göteborgista Helsinkiin. Helsingistä on mainiot yhteydet Finnairin kohteisiin Aasissa: Peking, Shanghai, Guangzhou, Hongkong, Bangkok, Tokio, Osaka, Nagoya ja Delhi. Lisäksi Finnairilla on useita lähtöjä New Yorkiin ja Bostoniin.

Lentäminen Finnairilla on turvallista ja mukavaa. Matka Aasiaan alkaa oikeaan suuntaan, joten matka-aika on lyhyt. Lisäksi Finnairin henkilöstö lentokentillä ja lentokoneissa puhuu ruotsia.

Finnair Plus

Usein Finnairilla lentävät ansaitsevat pisteitä Finnair Plus -ohjelmassa. Niillä saa matkoja ja palveluita.

Yhteistyö antaa voimaa

Finnair on yksi 11 kansainvälisestä lentoyhtiöstä, muodostavat oneworld-verkoston. Yhteistyön ansiosta oneworld tarjoaa kattavat ja huippulaadukkaat yhteydet eri puolille maailmaa. Monilla lentokentillä oneworld-yhtiöiden lennot lähtevät samasta terminaalista, joten vaihtaminen jatkolennolle on helppoa. Lentoreitit on synkronoitu, jotta matka sujuu mukavasti. Finnair lisäksi liittoumaan kuuluvat American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Lan, Qantas ja Royal Jordanian.

Finnairin työ ympäristön suojelemiseksi

Vastuun ottaminen ympäristöstä ja ilmastosta aktiivisesti on Finnairille tärkeää. Edellisten kahdeksan vuoden aikana Finnair on investoinut uusiin vähemmän energiaa kuluttaviin ja pienemmät hiilidioksidipäästöt aiheuttaviin Embraer- ja Airbus-lentokoneisiin.

Business ja Economy

Kun lennät Finnairilla, valittavana on kaksi matkustusluokkaa: Business ja Economy. Oneclass-lähdöillä matkustusluokkia on yksi.

Käsimatkatavarat

Jos matkustat Business-luokassa tai olet Finnair Plus Platinum-, Gold-, Silver- tai Finnair Club -jäsen, saat ottaa mukaan yhden laukun kooltaan 56 x 45 x 25 cm ja salkun tai kannettavan tietokoneen matkustusluokasta riippumatta. Eli kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteinen enimmäispaino on 10 kg. Jos matkustat Economy-luokassa, oneclass-lennolla tai kotimaanlennolla Suomessa, käsimatkatavaran enimmäiskoko on 56 x 45 x 25 cm ja enimmäispaino 8 kg. Omalla istuimella matkustava lapsi saa ottaa matkustamoon yhtä paljon käsimatkatavaraa kuin samassa luokassa matkustava aikuinen. Alle kaksivuotiaiden lasten käsimatkatavarat sisältyvät aikuisen käsimatkatavaramäärään.

Lähtöselvitys verkossa

Kun lennät Finnairilla, voit välttää lähtöselvitysjonot tekemällä lähtöselvityksen mukavasti Internetin kautta kotona, työpaikalla tai hotellissa. Reittilentojen lähtöselvitys verkossa avautuu 36 tuntia ennen lähtöä ja valmismatkojen (AY1001-AY3000) noin 12 tuntia ennen lähtöä. Näihin tietoihin voidaan tehdä muutoksia koska tahansa, joten on suositeltavaa tutustua lentoyhtiön sivustoon. Lue kaikki ohjeet ja säännöt aina ennen matkustamista.

Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Lontoo 84,54 €     9 marrask. 11 marrask.
Helsinki Tukholma 109,39 €     19 lokak. 26 lokak.
Helsinki Milano 120,44 €     21 tammik. 31 tammik.
Helsinki Berliini 155,33 €     26 lokak. 2 marrask.
Helsinki Pariisi 160,88 €     31 lokak. 3 marrask.
Helsinki Malaga 161,38 €     23 lokak. 30 lokak.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Oulu Amsterdam 511,95 €     21 marrask. 23 marrask.
Oulu Bangkok 1 179,99 €     9 jouluk. 22 jouluk.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Kuopio Larnaca 608,25 €     22 lokak. 31 lokak.
Header
Subject
Body
Footer