Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Saapuminen Miamiin

Miami

Monet lentoyhtiöt liikennöivät säännöllisesti Miamiin, mutta Suomesta ei ole suoria lentoja, vaan konetta on vaihdettava jossakin eurooppalaisessa tai amerikkalaisessa kaupungissa. Miamiin lentävät muun muassa Lufthansa, SWISS ja United Airlines. Kaupunkiin järjestetään myös charter-lentoja.

Miami International Airport sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä pääsee kaupunkiin bussilla, taksilla, vuokra-autolla tai Supershuttlella, joka on eräänlainen siniseksi maalattu minipakettiauto. Edullisin tapa matkustaa on bussilla, mutta se voi tuntua myös hieman hankalalta. Jos matkustat yksin, etkä halua käyttää bussia, Supershuttle on paras ja edullisin valinta. Jos seurueessa on useita henkilöitä, taksi tulee edullisemmaksi kuin Supershuttle. Taksimatka South Beachille maksaa noin 30 dollaria

Jos haluat mennä suoraan Miami Beachille bussilla, valitse linja J. Matka kestää noin tunnin. Voit myös nousta bussiin numero 7, joka kulkee Government Centeriin. Matka kestää 35 minuuttia. Perillä voi vaihtaa tavalliseen bussiin. 

Kartta

Header
Subject
Body
Footer