Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Miamin ravintolat

Miami

Puerto Sagua, 700 Collins Avenue, 7th Streetin kohdalla. Suosittu kuubalainen ravintola, joka on toiminut melko kauan. Yksinkertaista ja hyvää kuubalaista ruokaa. Nauti kupillinen kuubalaista kahvia, syö mustia papuja riisin kera, omelettia tai kaikkein mieluiten aamiaista täällä.

Jerry’s Famous Deli, 1450 Collins Avenue, Espanola Wayn lähellä. Ruokalistalla on paljon valinnanvaraa, pöydät ovat täynnä ja annokset suuria. Avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. www.jerrysfamousdeli.com

La Sandwicherie
, 229 14th Street. Suuria voileipiä, tuoreita hedelmämehuja ja maistuvia pirtelöitä kohtuulliseen hintaan.

11th Street Diner, 1065 Washington Avenue. Aito amerikkalainen diner, joka toimii oikeassa 1940-luvun junanvaunussa. Todellinen elämys!

Casa Tua
, 1700 James Avenue, 17th Streetin kohdalla. Uudenaikainen ravintola, jossa tarjotaan hienoa, joskin toisinaan kallista ruokaa. Sisustus ja ruoka ovat molemmat saaneet innoituksensa Välimereltä.

The Forge
, 432 41st Street, Royal Palm Avenuen kohdalla. Tämä rokokoo-tyylinen ravintola on tunnettu ja monien suosittelema. Täällä on myös vaikuttava viinikellari, jossa on yli 300 000 viinipulloa. www.theforge.com

Kartta

Header
Subject
Body
Footer