Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Miamin yöelämä

Miami

Opium Garden, 136 Collins Ave, 1st Streetillä, www.opiumgroup.com. Klubi, joka on saanut innoituksensa kaukoidästä. Täällä tanssilattian kattona on vain Miamin taivas. Täällä juhlivat Paris Hiltonin ja Puff Daddyn kaltaiset maailmantähdet. Varvastossut kannattaa jättää kotiin, koska täällä juhlitaan hienoina.

Mansion, 1235 Washington Ave, Miami Beach, www.opiumgroup.com. Ylellinen, lähes yltiökorea paikka, jossa juhlitaan kiivaasti isoissa tiloissa. Täällä on myös suuri mahdollisuus törmätä maailmantähtiin.

Nikki Beach Club, 1 Ocean Drive, 1st Streetillä, www.nikkibeach.com. Tällä rantaklubilla kauniit ihmiset juhlivat tosissaan ja tanssivat. 

Crobar, 1445 Washington Ave, Española Wayllä, www.crobar.com. Suosittu klubi, jossa on monenlaista yleisöä. Monet niistä, jotka eivät pääse trendikkäisiin Opium Gardeniin ja Mansioniin, tulevat sen sijaan tänne juhlimaan.

Lincoln Theater, 541 Lincoln Road, Pennsylvania Avenuen kohdalla. Hyvä sijainti South Beachiin nähden ja hyvä akustiikka tekevät Lincoln Theaterista yhden Miamin suosituimmista teatteri- ja konserttitaloista.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer