Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Miamin nähtävyydet

Miami

Little Havanna, Calle Ocho, South West 8th Street, South West 12th:n ja 16th Ave:n välissä. Täältä löytyy minikokoinen Kuuba. Täällä on lukuisia pieniä ravintoloita, ja kuubalaiset sikarikauppiaat käärivät ahkerasti paksuja, aromikkaita sikareita.

Gusman Center for the Performing Arts, 174 E Flagler Street, North East 1st Avenuen lähellä Downtownissa. Täällä voi nauttia Shakespearesta hienoilla samettituoleilla. Konserttitalo rakennettiin aikoinaan mykkäfilmien esittämistä varten. www.gusmancenter.org

Fruit & Spice Park, 248 01 South West 187th Ave (South West 256th Streetillä Homesteadissa). Kasvitieteellinen puutarha, jossa on vaikuttava määrä eksoottisia hedelmiä ja mausteita. Suurinta osaa niistä matkailija ei ole takuulla koskaan ennen nähnyt.

Art Deco Historic District South Beachillä ulottuu 5th Street Northilta Dade Blvdille ja Atlantic Ocean Westiltä Biscayne Baylle. Alueen pastellisävyiset talot, palmut ja neonkyltit tekevät siitä Miamin perikuvan. Alueeseen kannattaa tutustua jalan. Silloin vierailusta saa eniten irti.

Ocean Drive. Täydellinen paikka, jos haluaa kävellä hiekassa paljain jaloin, nauttia drinkin tai kahvikupillisen ja katsella ihmisiä ja puhtauttaan kiiltäviä autoja. Ocean Drive on Miamin vilkkain katu etenkin iltaisin ja öisin.

Collins Avenue -kadulla on ihana sekamelska Art Decó -hotelleja, baareja, kahviloita ja vaatekauppoja, joissa myydään trendikkäitä ja kalliita design-vaatteita. Collins Avenue sijaitsee yhden kadun päässä sisämaahan Ocean Drivelta.

Museum of Contemporary Art, 770 North East 125th Street, North East 8th Avenuella, www.mocanomi.org Täällä on paikallisten, kotimaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden modernia taidetta. Pysyvissä näyttelyissä on muun muassa Roy Liechtensteinin ja Duane Michaelsin töitä.

Bill Baggs Cape Florida State Recreation Area
, 1200 South Crandon Blvd. Upea luonnonalue, jossa on mäkiä, siltoja, taukopaikkoja ja kahvila. Puistossa voi harrastaa monenlaista, esimerkiksi kajakkimelontaa, kalastusta ja maastopyöräilyä. Alue sijaitsee Key Biscanen saarella Miami Beachistä etelään.

Miami Museum of Science & Space Transit Planetarium, 3280 South Miami Ave, South West 32nd Roadilla. Ensiluokkainen avaruus- ja tiedemuseo. Erinomainen kohde lapsiperheille. Museovierailu kannattaa päättää ulkona, jossa voi tutustua Floridan vaarallisiin eläimiin.
Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Miami 683,49 €     16 marrask. 23 marrask.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer