Viimeisin lentohaku

Parhaat hinnat

Finnair - parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Miami

Miami

Miami

Miamiin liittyvät ihmisten mielissä kimallus ja glamour, palmut, meri ja raha. Tämä on yksi osa Miamia. Toisaalta kaupunki on monikulttuurinen sulatusuuni, joka on saanut paljon vaikutteita Karibialta, Kuubasta, Haitista ja Jamaikalta. Tämä jännittävä ja värikäs kaupunki sijaitsee Floridan sydämessä. Miami seurailee merta ja valtavaa Miami Beachiä tarkasti.

Filmitähdet ja muoti-ikonit ostivat Miamista kesäasuntoja jo 1950-luvulla. Kun kulttisarjaa Miami Vice alettiin esittää 1980-luvulla, kaupunki pääsi toden teolla maailmankartalle. Kaupunki on vetänyt puoleensa 1950-luvulta aina tähän päivään asti sekä rikkaita että köyhiä matkailijoita. Siellä on sinivihreä meri, iltaelämää, lempeässä tuulessa huojuvia palmuja ja upeita pitkiä hiekkarantoja, joilta löytyy lähes mitä tahansa.

Miami Beachin alempaa osaa kutsutaan South Beachiksi, ja se on myös suosituin alue. Siellä on parhaat ostosmahdollisuudet, kuumimmat yökerhot ja hienoimmat ravintolat. South Beach on myös yksi maailman parhaista paikoista, jos haluaa ihailla 1930-luvun art deco -arkkitehtuuria. Art deco -alueella on satoja rakennuksia, jotka luovat aivan erityisen ilmapiirin. Useimmat rakennukset ovat hotelleja. 


Mistä Mihin Hinta     Meno Paluu
Helsinki Miami 683,49 €     16 marrask. 23 marrask.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer