Parhaat hinnat

Lufthansa - parhaat hinnat

Liikkuminen Miamissa

Miami

Miami on suurkaupunki, jossa on silti helppo suunnistaa. Los Angelesin tavoin myöskään Miami ei sovellu kävelyretkiin. Kaupunki on suunniteltu siten, että siellä liikutaan autolla. Jos olet kuitenkin ajatellut pysytellä lähinnä South Beachin ympäristössä, liikkumaan pääsee hyvin kävellen. Pitkää rantaa pitkin pääsee hyvin myös polkupyörällä. Polkupyöriä vuokrataan muutamassa paikassa South Beachillä, esimerkiksi Miami Beach Bicycle Centerissä, 601 5th Street, http://bikemiamibeach.com

Kaupungin joukkoliikenteestä käytetään nimitystä Metrobus. Järjestelmä ei valitettavasti toimi kovin hyvin, joten bussia joutuu usein odottamaan pitkään.

Bussiyhteyksiä kuvaava kartta on osoitteessa www.miamidade.gov/transit

Miamissa liikennöivistä junista käytetään nimitystä Metrorail. Yksi linja kulkee Hialeahista Downtown Miamin läpi etelään Kendalliin/Dadelandiin. Metrorail ei kuitenkaan ole kovin mukava tapa liikkua.

Napsauta tätä, jos haluat katsella karttaa Miamin Metrorailistä >>

Jos kaupunkiin haluaa tutustua kunnolla, on liikuttava autolla. Silloin liikkumismahdollisuuksia on rajattomasti oman mielen mukaan. Voit varata vuokra-auton meiltä Supersavertravel-sivustosta.

Kartta

Header
Subject
Body
Footer